Happy Armcandy is dé plek om online armbanden te kopen en is vooral bekend om haar onwijs leuke combinaties en betaalbare prijzen. Vandaag laat ik jullie mijn setje zien.

Karin van Happy Armcandy is begonnen met armbandjes maken als een hobby maar liep al snel uit de hand. Om die reden zijn ze een webshop begonnen. De collectie word constant aangevuld met nieuwe items, kleuren en materialen. Iets wat ik wel ontzettend belangrijk vind want ik wissel nogal vaak van armbandjes, zeker in de zomer.

IMG_0096

De armbandjes die ik heb gereviewed zijn de Happiness – Elastic beige, Animal – Hippie, Animal – Thin Animal en een kralenbandje met een peace sign. De animal print armbandjes vind ik het gaafst. Deze zie ik niet vaak in de winkels voorbij komen. De andere twee bandjes zijn elastisch en passen dus om (bijna) iedere pols.IMG_0097

Daarnaast zijn de armbanden van Happy Armcandy zijn super goedkoop! Je kan namelijk al armbandjes kopen voor maar €0,99. Het mooie van Happy Armcandy vind ik is dat een leuk setje ook maar heel weinig kost. Je zou in principe al een super leuk setje kunnen samenstellen voor onder 10 euro.IMG_0113

Fan van deze armbandjes en altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe collectie en winacties? Like Happy Armcandy dan op Facebook! Wil je zelf ook armbandjes bestellen? Kijk dan hier even in de webshop van Happy Armcandy.

handtekeninglichtroze