Wie wilt er nou niet in een prachtige tuin, met het zonnetje op je snuit en een cocktail in je hand genieten in een hangmat! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste tuin aanwinst zien! Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is nog niet het allermooiste weer als ik dit schrijf, maar ik kan echt niet wachten tot de zon de hele dag blijft schijnen. Zodra het ook maar iets mooier weer is leven wij echt buiten. De tuin is daarom ook echt een heel belangrijk punt voor ons.

hangmat 3

Iets wat wij al een lange tijd op ons verlanglijstje hadden staan was een hangmat. We vinden het allebei heerlijk om lekker te chillen in het zonnetje en als het even kan er een lekker dutje bij doen. In Spanje zie je hangmatten overal in de tuinen. En met onze liefde voor Spanje is ook de liefde voor hangmatten meegekomen.

hangmat 2

Omdat wij in een nieuwbouw woning wonen hebben wij (nog) geen grote bomen in de tuin staan waar we een hangmat aan kunnen vast maken. Daarom hebben wij gekozen voor de hangmatset “Beach”. Hier zit een zwart gekleurde hangmatstandaard bij waar je de hangmat in kan hangen. Zo kan je toch comfortabel liggen in de zon zonder dat je bomen of andere bevestigingspunten nodig hebt! Pas wel op dat je goed in de hangmat gaat zitten want voor je het weet lig je achterover zoals Bram haha!

hangmat 1

De hangmatset “Beach” is binnen een paar minuten in elkaar gezet en kost nu tijdelijk maar €99 bij de Hangmatgigant! Dus mocht jij ook nog lekker in je hangmat willen chillen dit voorjaar of van de zomer sla dan snel je slag! Bij de set zit standaard al een hangmat in de kleuren roze, paars en geel. De mix van kleuren geven echt een hele vrolijke zomerse uitstraling!

Ik ben helemaal klaar voor mijn zomerse chill sessies op mijn nieuwe hangmat! Wat doe jij om lekker te ontspannen in de tuin?

Nieuwehandtekening