Iedereen heeft wel een Sweet Tooth. Ik ook, ik kan namelijk chocolade niet laten liggen. Je kunt je dan ook vast wel voorstellen hoe blij ik was toen ik een heerlijke reep Hands Off my Chocolate binnen kreeg. Lees je mee?

Hands Off My Chocolate

Helaas heb ik hét choco event van het jaar gemist. Hands Off My Chocolate lanceerde namelijk de nieuwste reep in de smaak Caramel Macchiato. Omdat ik er niet bij kon zijn waren ze zo attent om er eentje op te sturen om te proberen en uiteraard vond ik dat hélemaal niet erg! Hands Off My Chocolate is een jonge start-up en ze willen met hun (h)eerlijke Belgische chocolade de allerlekkerste chocolade maken. Er liggen al 6 varianten in de winkel en de Caramel Macchiato is de nieuwste aanwinst!

Hands off my chocolate 1

De nieuwe reep van Hands Off My Chocolate bestaat uit 3 laagjes. De eerste laag smaakt naar Espresso, dan komt Karamel en als laatste de witte chocolade. Het is echt een heerlijke combinatie. Door de chocolade proef je ook soms wat crunchie karamel stukjes.

De verpakking

Over de verpakking is ook goed nagedacht. De repen zijn gemaakt van ronde stukjes die aan elkaar zitten. Je kunt de reep dus makkelijk verdelen (uiteraard doe ik dat dus écht niet!). Op elk stukje chocolade staat het al, Mine!

Hands off my chocolate 2

Conclusie

De reep is echt te lekker voor woorden. En is totaal niet gemaakt om te delen. Dit is echt een reep die ik helemaal voor mezelf zou houden. Door de extra crunchie bite is hij net even wat specialer dan de standaard repen chocolade. Dit was mijn eerste Hands Off My Chocolate reep en zeker niet de laatste!

Hands off my chocolate 3

De Hands Off My Chocolate Caramel Macchiato repen zijn vanaf eind november onder andere te koop bij Albert Heijn en Jumbo en kosten € 1,99.

Wat is jouw secret Sweet Tooth?

Nieuwehandtekening