Niemand kan op dit moment nog zonder telefoon en ook ik moet bekennen dat ik de deur niet verlaat zonder mijn telefoon. Tegenwoordig vindt je dan ook tal van handige accessoires, speciaal voor je telefoon. Ik laat je graag mijn favoriete telefoonaccessoires zien, welke ik graag gebruik. Hopelijk heb je er wat aan en haal je er misschien nog handige tips uit! Lees hieronder verder.

Het belangrijkste accessoire is toch wel een stevig telefoonhoesje. Je zult het vast wel herkennen dat je telefoon nog wel eens uit je handen valt en je wilt natuurlijk niet dat deze kapot gaat! Daarom is het verstandig om meteen na de aanschaf een telefoonhoesje om de telefoon te doen. Telefoonhoesjes zijn in elke kleur, maat en print verkrijgbaar, waardoor je zelfs je telefoon een eyecatcher kan maken. Zelf heb ik op dit moment een hoesje van Case Mate. Case Mate heeft stevige en unieke telefoonhoesjes, welke je telefoon beschermen tegen krassen. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ze hebben zelfs Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes.

On the road..

Wanneer je net zoals mij veel onderweg bent, is een carkit onmisbaar voor in je auto. Ik heb veel mijn navigatie nodig, dus ik wilde graag een handige carkit voor in de auto. Op dit moment heb ik een erg fijne waar ik mijn telefoon in kan klikken. De carkit zelf kan ik op het dashboard bevestigen, waardoor hij goed blijft zitten. Dit is ideaal om navigatie bij te houden!

telefoonaccessoires

Zelf vindt ik bovenstaande twee Telefoon accessoires het meest handig voor mijn telefoon, maar er zijn natuurlijk nog tal van andere accessoires verkrijgbaar. Denk aan opladers, selfiesticks, telefoonhoesjes met licht erin (speciaal voor je selfies) je kunt zelfs een Telefoonhoesje ontwerpen, boxen, steuntjes zodat je telefoon recht op blijft staan en ga zo maar door..

Welke telefoonaccessoires vindt jij onmisbaar?