Tijdens de Ibiza night in Ede heb ik Elle van Hairjewelz ontmoet. Hairjewelz zijn de super hippe bandjes waar je iedereen op festivals mee ziet lopen. Naast een super leuk fashion item is het ook nog eens super praktisch op een bad hair day!

hairjewelz 4

Hairjewelz is een uniek haarbandje waarmee je in een handomdraai een leuk kapsel kan creëren, op meerdere manieren. Elle maakt verschillende modellen met verschillende stoffen, materiaal en kleuren. Ze zijn leverbaar voor dames en uiteraard ook voor de kids.

hairjewelz 6

Wat je in feite doet is je haar om het bandje heen rollen. Je begint hierbij aan de voorkant en eindigt aan de zij of achterkant afhankelijk van de look die je wilt creeeren.

hairjewelz 5

Ik mocht ook twee bandjes uitzoeken. Ik heb gekozen voor een lederen print bandje en een witte. Het printje bandje is gemaakt van leer en is niet te opvallend in mijn donker bruine haar. Het andere bandje is wit en heeft ook een leuk motiefje. Doordat deze wit is valt hij goed op wat natuurlijk leuk is voor de zomer met een wit jurkje.

hairjewelz 3

Ik ben verliefd op mijn bandje en draag hem regelmatig. Het enige nadeel wat ik vond was het indoen bij mezelf omdat ik nogal lang haar heb. Maar op een gegeven moment word het steeds makkelijker. Je kan het ook heel leuk dragen door je haar in een vissengraat te vlechten.

hairjewelz 2

En natuuuuurlijk denk ik ook aan jullie lieve lezers! Ik mag namelijk het witte bandje kado doen aan een van jullie!

Wil jij kans maken op je eigen Hairjewelz bandje?

♥ Like Hairjewelz by Elle op Facebook
♥ Laat in een reactie weten met welke outfit jij dit witte bandje zou combineren

Zelf een bandje bestellen? Kijk dan even in de webshop van Hairjewelz by Elle. De bandjes zijn al te koop voor €17,95.

handtekeninglichtroze