Guess Horloge

Tijd voor een nieuw horloge! En niet zomaar een, ik mocht namelijk een prachtig Guess horloge uitzoeken! Benieuwd welke ik heb gekozen? Kijk dan snel mee.

Al jaren twijfel ik om een Guess horloge aan te schaffen. Maar omdat deze zo duur zijn heb ik eigenlijk altijd de boot afgehouden. De designs van Guess zijn zo speels en hebben toch een luxe uitstraling. Daar houd ik echt van. Dus toen ik te horen kreeg van Horloge.nl dat ik een Guess horloge mocht uitzoeken sprong ik natuurlijk een gat in de lucht!

Guess Horloge

Ik heb heel lang zitten twijfelen tussen een rosé goud horloge en deze Guess Broadway horloge. Uiteindelijk ben ik toch gegaan voor het horloge met de roze leren band. Dit pareltje kan je namelijk ook super leuk combineren met bijvoorbeeld armbandjes van Coco88.

Guess Horloge

Het Rosé dameshorloge heeft een super mooie zonnestraal wijzerplaat. Om de wijzerplaat heen zit een super glanzend rosé kleurig frame ingelegd met glimmende steentjes. Zodra de zon op dit horloge schijnt schitteren de steentjes echt als een discobol! Het bandje is overigens gemaakt van leer en is lekker soepel.

Guess Horloge

Zoals ik al vertelde vond ik dit horloge in de sale bij Horloge.nl. Echt een aanrader om even te kijken want naast dit prachtige Guess horloge hebben ze meer dan 1300 horloges met mega hoge kortingen! Zo had ik ook al een paar herenhorloges gevonden van Tommy Hilfiger voor Bram. Maar ook merken als Michael Kors, Marc by Marc Jacobs en Fossil vind je in de sale!

Guess Horloge 445

Nog even een paar feitjes over de Guess Broadway

♡ Spatwaterdicht (je kan er dus je handen mee wassen)
♡ Diameter: 39mm
♡ Rosé gouden kast
♡ Een leren bandje van 150-200 mm
♡ Met een gespsluiting
♡ Een Quartz uurwerk van Miyota

Guess horloge 345

Kortom een prachtig horloge! Het horloge is nu nog in de sale en kost daarom maar €129,95 in plaats van €189,90. Mocht je dus nog een Guess Horloge zoeken kijk dan snel nog even in de sale! De sale loopt tot eind juli.

Ik ben echt gek op combineren van armcandy! Wat draag jij graag naast je horloge?

Nieuwehandtekening