Misschien ken je ze nog wel van vroeger, die lipsticks met een hoesje er omheen waar een spiegeltje in zit? Lekker old fashion, maar Guerlain heeft daar toch iets moois van gemaakt! Vandaag laat ik je graag de Guerlain  Rouge G lipstick zien. 

Hoewel de Guerlain Rouge G lipstick er misschien uit ziet als een super fancy gadget is het ook een prachtige lipstick die je maar al te graag op doet. Het ontwerp van de lipstick is gemaakt door een juwelier, en dat zie je gelijk. Maak er een haakje aan en ik zou hem als ketting dragen Haha. 

Mirror mirror in the.. lipstick

De verpakking is net een sieraad. Hij voelt zwaar aan en ziet er prachtig strak maar toch ook vrouwelijk uit. Wanneer je de G indrukt glijd de lipstick zo uit de verpakking en springt het spiegeltje open. Ontzettend handig wanneer je zonder spiegel onderweg bent! Het fijne aan het spiegeltje is ook nog eens dat hij aan beide kanten een spiegeltje bevat. 

De lipstick zelf voelt erg zacht en romig aan. Ik kocht de kleur 62 Georgia. Dit is een zachte warm roze tint, perfect voor de zomer! De lipstick zit vol verzorgende ingrediënten als mango boter en guggul resin die zorgen voor een hele zachte lipstick en hydratatie. Qua pigment is hij ook redelijk. En ik af redelijk omdat hij bij de eerste laag niet direct volledig dekkend is. Maar gelukkig is hij erg goed op te bouwen. 

Niet heel goedkoop, maar wel waard?

De Guerlain Rouge G lipsticks zijn helaas niet heel goedkoop. Een enkele lipstick kost bij Notino €37,10. Persoonlijk zou ik dit niet zo snel uitgeven aan een lipstick. En vooral niet voor een mooie lipstick die helaas niet zo lang blijft zitten. Door de romige structuur merk je gewoon dat na een uur of 3 de lipstick niet meer goed zit. Bijwerken is natuurlijk heel makkelijk en snel gedaan met het spiegeltje. Maar toch gaat mijn voorkeur uit naar een lipstick die langer blijft zitten. 

Mocht je net zo gek zijn op het merk Guerlain, lees dan ook mijn review over de prachtige Guerlain Météorites. Zelf de Rouge G lipsticks proberen? Je kunt ze bij Notino voor €37,10 bestellen in meerdere kleuren! 

Guerlain Rouge g