Misschien heb je hem al voorbij zien komen op mijn Instagram feed, ik heb namelijk een nieuwe liefde! Namelijk mijn nieuwe Gucci Eau de Parfum II. Vandaag laat ik hem uitgebreid aan jullie zien. Lees je mee?

Ik heb een hele tijd geleden al eens eerder een parfum gehad van Gucci. Deze droeg ik elke dag en de fles is dus inmiddels ook al helemaal leeg. Omdat ik best een flinke parfum verzameling heb met de onlangs toegevoegde parfum van Lancaster en de 4711 Acqua Colonia heb ik het kopen van dit pareltje van Gucci ook even uitgesteld. Tot ik mail kreeg van MijnParfum.nl. Ik mocht een parfum uitkiezen en ging daarom natuurlijk voor de Gucci Eau de Parfum II.

Gucci Eau de Parfum II 5

Gucci Eau de Parfum II

De Gucci Eau de Parfum II is een frisse, heldere geur met een bescheiden zacht Aziatisch tintje. De parfum word ook wel omschreven als een luxe en sensationele, tijdloze klassieke geur.

Topnoot: Sinaasappel, Zwarte bes, Mandarijn
Hartnoot: Viooltje, Braambes, Jasmijn
Basisnoot: Sandelhout, Muskus, Heliotroop, Ceder

Gucci Eau de Parfum II 4

MijnParfum.nl

Zoals ik al vertelde heb ik de Gucci Eau de Parfum II besteld via mijnparfum.nl. Mijnparfum.nl is een luxe online parfumerie met een prachtig assortiment aan mooie merk geuren. Waar ik erg over te spreken ben is absoluut de service. Mijn pakket was namelijk binnen een dag al binnen. En de verpakking was top! De hele doos zat vol met piep schuimpjes dus hoe lomp de postbodes ook kunnen zijn, mijn parfum blijft heel!

Gucci Eau de Parfum II 2

Ik heb weer een item van mijn wishlist kunnen strepen. Welke parfum staat er nog op jouw wishlist?

Nieuwehandtekening