Sinds kort is Eline een webshop begonnen met de naam GRRRL. GRRRL is een nieuw Engels woord en betekent: “Een jonge sterke vrouw die wordt gezien als onafhankelijk en soms agressief. Eline verkoopt statement-kettingen die perfect passen bij de betekenis van GRRRL en ik mocht er eentje reviewen!

IMG_2067

De kettingen zijn gemaakt van 14k verguld zilver en goud. Het doet me een beetje denken aan Mi Moneda-kettingen. Zelf heb ik 1 zilvere Mi Moneda ketting waar ik ook erg blij mee ben! Alle pendants zijn gemaakt van speciale edelstenen. Zo is de pendant die ik heb gekregen (Little Rose for You) gemaakt van zuivere rozenkwarts. Deze edelsteen staat ook wel bekend als de liefdes-edelsteen. Dat past echt perfect bij mij, als een hopeloos romaticus kan ik dat natuurlijk niet missen.

IMG_2077

Ik leg de nadruk niet op de werking van de diverse edelstenen, maar vooral op de naam GRRRL. De naam GRRRL bestaat echt en staat voor onafhankelijke jonge sterke vrouwen. Ik hoop met de kettingen dit statement neer te zetten en uit te dragen. Echte powergrrrls dragen deze kettingen en zijn er trots op.

Ik vind de ketting echt prachtig. De ketting is niet te lang waardoor hij precies goed valt om mijn nek. Doordat het verguld is met 14k goud straalt het echt luxe uit. De steen is heel mooi licht roze. De reden dat ik voor deze ketting heb gekozen is omdat het heel makkelijk te combineren is met mijn sieraden. Ik vind mijzelf een echte powergrrrl dus zal de ketting ook echt met trots dragen!

IMG_2083

De kettingen van GRRRL zijn te koop in de GRRRL.nl. Een losse pendant heb je al voor €7,95 en zijn in verschillende stenen en afwerkingen te koop.

Ben jij ook een PowerGrrrrl?

handtekeninglichtroze