Greenland begint dit nieuwe jaar goed met een nieuw scrub product, namelijk de scrub granité! Uiteraard kon ik niet wachten om deze te proberen. Vandaag vertel ik je wat meer over de Greenland Scrub Granité. Lees je mee?Greenland Scrub Granité 4

Met deze koude winterdagen is het heerlijk om jezelf even goed te scrubben. Scrubben zorgt er namelijk voor dat de dode huidcellen weg gaan waardoor je huid weer zacht en stralend word. Ook is het erg goed voor je doorbloeding. Daarom scrub ik in de wintermaanden altijd wat vaker. Meestal scrub ik 2 keer per week mijn huid grondig. Toch merk ik dat met een hele grove scrub mijn huid er niet altijd beter op word. Daarom was ik ook erg blij met deze Granité scrub van Greendland. Deze is namelijk niet zo erg grof als de meeste scrubs.

Greenland Scrub Granité Dragon fruit-white tea

Greenland Scrub Granité 2

De geur die ik heb ontvangen is de Greenland Granité Dragon fruit-white tea. Deze is heerlijk zoet maar ook weer niet té. In totaal zijn er 6 verschillende geuren van deze scrub. De scrubs zitten uiteraard verpakt in het wel bekende aluminium blikje. Wat ook wel goed is om te weten, is dat deze scrub vrij is van parabenen, gluten, lactose, sls/sles, siliconen, minerale oliën, formaldehyde èn micro plastic.

Greenland Scrub Granité 1

Ik ben heel erg te spreken over de Greenland Scrub Granité. Je hebt wel veel nodig om je hele lichaam te scrubben maar het werkt wel enorm fijn door de fluffy substantie. De scrub (200ml) is te koop in de webshop van Greenland voor €18.

Hoe vaak per week scrub jij?

Nieuwehandtekening