IMG_1122Wat een hitte hé? Gelukkig heb ik iets nieuws waarmee je die hete zomerdagen heerlijk door kan komen. Greenland Body Mist, een heerlijk verfrissende bodyspray voor de zomerse dagen!

Zoals we gewend zijn van Greenland Body Mist zijn de frisse body mist’s verpakt in aluminium flessen. Ik persoonlijk vind het een ideaal formaat om in mijn (strand)tas mee te nemen.

IMG_1123

De Greenland Body Mist is verkrijgbaar in drie geuren. De kleur die ik heb gekregen is de aardbei met anijs. Een heerlijke frisse combinatie voor de hete dagen. Het is niet te sterk, dat scheelt een hoop want ik heb een aantal body mists gehad waar ik enorm misselijk van werd.

IMG_1117

Greenland body mist bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is onder andere vrij van SLS, SLES, parabenen en alcohol. Kortom: deze zomerse Greenland producten zijn verfrissend, verleidelijk en zien er mooi uit. Leuk om te geven en leuk om cadeau te krijgen!

IMG_1116

De kenmerken op een rij

♥ Drie heerlijke geuren: papaya-lemon, lime-vanilla en strawberry-anise
♥ Maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
♥ Vrij van parabenen, kleurstoffen, SLS, SLES, minerale oliën, gluten en alcohol
♥ Geschikt voor vegetariërs en veganisten
♥ Verpakt in mooie aluminium flessen met handige doseerspray

IMG_1122

Prijs en verkrijgbaarheid

De Greenland Fruit Emotions body mists 200 ml zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels (voor verkooppunten, kijk op de website). De bodymist word verkocht voor €9,95.

handtekeninglichtroze