Google nest Hub in de keuken

Van een slim huis naar een behulpzaam huis. Dit is de nieuwe missie van Google Nest. En ik kan niets anders zeggen dan dat deze missie geslaagd is! De nieuwe Google Nest Hub is daarmee ook écht het ultieme vaderdag cadeau!

Google Nest hub
“ Hey Google, wat is de snelste route naar mijn werk? ”

Slechts een van de onwijs handige commando’s die je aan je Google Nest Hub kan vragen. Google bekijkt het verkeer op je route en geeft je gelijk de beste route door. Zo weet je ’s morgens of je misschien iets eerder weg moet, of juist wat langer in je bed kan blijven liggen. Maar dat is echt niet alles wat de Google Nest Hub voor je kan betekenen. 

Google Nest hub weerbericht

Je eigen ochtendroutine instellen 

Je leest het goed. De Google Nest Hub kan je helemaal instellen naar jouw wensen. Ben jij bijvoorbeeld iemand die het fijn vind om wakker te worden met het nieuws, en wil je gelijk bij het opstaan weten wat er allemaal in je agenda staat voor die dag? Of wellicht vind je het juist fijn om het weer te horen als je wakker wordt zodat je je outfit hieraan kan matchen? Het is zo veel makkelijker met deze personal assistent in huis. 

Google nest hub spotify

“ Hey Google, zoek een recept voor appeltaart “ 

Ook voor in de keuken is de Google Nest Hub ideaal. Bijvoorbeeld tijdens het koken wanneer je je recept nodig hebt maar je handen vies zijn. Met je stem en commando’s kan de hub je precies alle stappen van het recept uitleggen. Kijk je liever naar je favoriete serie of het nieuws tijdens het koken? Dan kun je dit gewoon rechtstreeks streamen naar de Hub. Zelf speel ik graag mijn favoriete nummers op Spotify af.

Google nest hub touchscreen

Google Nest Hub videos

Maak een behulpzaam huis

Mannen zijn natuurlijk gek op hun gadgets (vrouwen natuurlijk ook!). En het mooie aan de Google Nest Hub is dat je alle Google Home producten kan koppelen met de hub. Neem bijvoorbeeld de Google Nest Hello videodeurbel. Wanneer de bel gaat krijg je gelijk te zien wie er voor je deur staat. Ook wanneer je ongevraagde bezoekers op je terrein hebt ’s nachts, of wanneer je op vakantie bent krijg je een melding. Je kunt het ook aanvullen met de outdoor cam voor bijvoorbeeld in de tuin.

Google Nest Hub Agenda

Ideaal ook om je afspraken te bekijken!

Bezuinigen op je energieverbruik?

Tegenwoordig kennen we ook de slimme thermostaten. En ook hier speelt Google Nest op in met hun Google Nest Thermostat E. Ook deze kun je zo instellen zodat je ook energie kunt gaan besparen. Je kunt bijvoorbeeld je routines instellen. Zet de verwarming lager als je weg bent zodat je geen leeg huis verwarmt. Wanneer je een Google Nest Hub in huis hebt kun je de thermostaat zelfs met spraak bedienen! Dat zijn toch eens leuke gadgets of niet?!

Favoriete commando’s voor de Google Nest Hub

  • Vertel eens een mop
  • Speel kinderliedjes af
  • Zet bananen op mijn boodschappenlijstje
  • Wil je de lampen in de woonkamer dimmen?
  • Wat staat er voor vandaag in mijn agenda?
  • Moet ik in het weekend een paraplu meenemen?
  • Herinner mij aan vuilnis buitenzetten morgenochtend?
  • Vertaal goedemorgen naar het Japans
  • Kun je rappen?

Zo zijn er nog veel en veel meer dingen die je aan de Google Nest Hub kan vragen, maar dit waren toch wel een paar van mijn favorieten.

Google nest hub fotolijstje

Nou zie ik je al denken, dat is toch een onbetaalbare gadget?! Nee, het valt echt gigantisch mee. Voor slechts €89,95 heb je al een Google Nest Hub in huis. En je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt. Wil je een deurbel, outdoor camera, of juist de thermostaat? Dit kun je dan allemaal los aanschaffen. Ook de Phillips Hue lampen kun je koppelen. Maar vind je dit te prijzig? Ook de TRÅDFRI led-lampen van Ikea zijn te koppelen!

De Google Nest Hub Smart Speaker met scherm is onder andere te koop bij Bol.com en Coolblue voor €89,95.

het ultieme vaderdag cadeau
WonenWonen