Het is weer zo ver! Er is weer een nieuwe Goodiebox uitgebracht. En deze maand is hij in het thema “keep it fresh”. Een frisse start van het nieuwe jaar, dat klinkt goed! Benieuwd wat er allemaal in zat, lees dan snel verder.

Goodiebox Januari - Keep it fresh! 1

Zoals jullie inmiddels wel weten van uit mijn vorige reviews komt de Goodiebox maandelijks uit met een nieuw thema. Zo hadden we vorige maand het thema “Reflection” en kregen we in november een box in het thema “prep-n-go”. Alle boxen zitten vol met leuke goodies in zowel travel formaat als full size. De maandelijkse box zit altijd weer bom vol verassingen en zo ook dus deze maand. Deze box zou mijn huid een kickstart moeten geven. Ik ben benieuwd!

Goodiebox Januari - Naobay

Naobay – Equilibria Gel to Milk Cleanser €15.95

Het merk Naobay is inmiddels al tientallen keren voorbij gekomen in diverse beauty boxen. Het is daarentegen geen crime. Alleen moet ik wel heel eerlijk zeggen dat ik zelf niet op 10 dezelfde items zit te wachten en dat gebeurde voorheen wel vaak als het gaat om Naobay. Gelukkig ben ik alweer bijna door mijn voorraad cleansers heen! Wanneer je deze cleanser aanbrengt op je handen is het een soort gel, maar zodra je hem uitsmeert word het een melk achtige substantie waarmee je je huid perfect kan reinigen.

Goodiebox Januari - Daily

Daily – Multi-Functional Soap Sponge Charcoal  €6.95

Hier word ik echt blij van! Een 2-in-1 zeep sponsje met houtskool. Houtskool is natuurlijk al regelmatig in het nieuws geweest en je ziet het tegenwoordig dan ook overal in terug. Denk aan maskers, tandpasta en nu ook in deze sponge. ?Het werkt heel erg goed voor het reinigen van je huid. Zo ontgift, reinigt en exfoiliert het je huid. Klinkt goed toch?

Goodiebox Januari - Beautyblender

Goodiebox – Beautyblender €15.95

Een van de leuke dingen aan Goodiebox is dat ze dus ook eigen producten hebben. Zoals dus deze Beautyblender. Toevallig had ik vorige maand een andere beauty box die ook een eigen merk beautyblender had gedaan in de box. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel een leuke ontwikkeling vind. Deze Beautyblender gaat zeker met liefde gebruikt worden!

Goodiebox Januari - Youthlab

Youthlab – CC cream €30 voor 50ml

Toevallig ken ik deze al! Ik heb er al eerder in een box volgens mij een sample van ontvangen. Deze CC Cream heeft ook een SPF30. Daar kan ik dus zeker wat mee zodra de zon weer lekker gaat schijnen. Dit is een 20ml tube, dus die bewaar ik mooi voor mijn aankomende reis in het voorjaar naar Rome.

Goodiebox Januari - Afterspa

Afterspa – Magic Make-up Remover €5.95

Toevallig kom ik altijd make-up removers te kort. Het is dus een welkome goodie! De Make-up remover van Afterspa is een soort doek waarmee je je make-up heel makkelijk verwijderd. Je hoeft geen producten verder te gebruiken want enkel water is nodig om de doek te activeren. Zelf gebruik ik altijd waterproof mascara. En zelfs deze krijg ik heel makkelijk af met deze doek. Is je doek vies, dan kan je hem gewoon in de wasmachine mee wassen. Voor die €5.95 ga ik er zeker nog een paar kopen! Ideaal voor op reis en in de badkamer!

Goodiebox Januari - Dew pot 2

Goodiebox Januari - Dew pot 1

LARITZY Cosmetics – Dew Pot €17.50

De Dew Pot is gelijk het meest prijzige item uit de Januari Goodiebox. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie geen idee had wat een Dew Pot was. Sterker nog, ik dacht dat het een soort goedje zou zijn als de Vicks Vaporub! Je weet wel, van dat spul om mee te stomen. Little did i know. Het is een peach kleurige crème die je voor diverse dingen kan gebruiken. Bijvoorbeeld als oogschaduw., blush of highlighter! Lekker stom van mij, maar ik ga het zeker proberen!

Goodiebox Januari

Ook de Goodiebox bestellen?

Zeker doen! Ook deze box is weer een echte knaller. Voor maar €19,95 krijg je een totale waarde van €74.30. Dat is niet mis toch? Via de website van Goodiebox kun je zowel een abonnement als losse boxen bestellen. Mocht je voor een maandelijks abonnement gaan, geen zorgen want hij is maandelijks opzegbaar. 

Wil je eerst nog even kijken of de Goodiebox echt wel zo leuk is als ik zeg? Hier vind je mijn voorgaande reviews:

Goodiebox December – The Reflection Box
Goodiebox November – Prep-N-Go
Goodiebox Oktober – #Girlboss 
Goodiebox Augustus – 4 Elements
Goodiebox Juni – Summer Bucket List