Het is alweer tijd voor mijn 7e Goodiebox Unboxing! Dit keer ben ik wel een beetje laat. Want het is de box van December. Maar het is het wachten waard geweest! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Goodiebox

De Goodiebox is een maandelijks opzegbare box en kost slechts €19,95 per maand inclusief verzendkosten. Om er zeker van te zijn dat je producten ontvangt die bij je passen kun je vooraf je profiel aanvullen op de website. Zo weet je zeker dat alle dingen die je ontvangt goed afgestemd zijn op je huid en haar.

The Reflection Box

Het thema van de December box, reflecteren naar het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurt? Leefde je op de automatische piloot? Met deze box moet dat voorbij zijn en ga je dus even stilstaan bij wat er allemaal is gebeurt. Hoe ze dit precies doen? Geen idee nog. Maar laten we daarom snel kijken wat er precies in zat.

Lord and Berry Pailettes Eye Pencil – €16

Lord and Berry is een redelijk bekend merk in de box branche. Ik heb al een aantal keren wat moois mogen proberen van het merk en ben dan ook erg blij om dit mooie oog potlood te zien! Het is een prachtig zwart potlood met een klein glittertje. Eerlijk is eerlijk, de glitters zie ik niet heel erg goed terug op mijn ooglid, maar het ziet er natuurlijk wel erg feestelijk uit.

Balance Me Vitamin C Repair Serum – €36

Van Balance Me heb ik ook al een aantal keer wat mogen proberen. In deze Goodiebox zit een sample variant van het Vitamin C Repair serum. Hij beloofd je huid te voeden, verstevigen en zou ook pigmentatie behandelen. Super fijn dus!

Gosh Effect Powder – €10

Wat een prachtige bronzen kleur vind je niet? De poeder is goed gepigmenteerd en blijft ook heel goed zitten. Het nadeel is dat ik zelf gewoon echt een kluns ben met losse poeders waardoor het al snel overal zit bij mij. Maar ben je er handig mee, dan is dit echt een topper!

Ritual of Ayurveda Dry Body Oil – €19.50

Jaaaa! Hier word ik zo blij van! Een heerlijke olie van Rituals. En ook nog eens een olie uit een van mijn favoriete Rituals lijnen, The Ritual of Ayurveda! De olie is heerlijk voor op je lichaam, maar ik gebruik het ook wel eens in de droge punten van mijn haren.

Bellapierre Pro Concealer Palette – €28

En last, but zeker niet least. Het concealer pallet van Bellapierre. In dit pallet zitten drie kleuren concealer waarmee je elke onzuiverheid kan camoufleren. En laat het nou net zo zijn dat ons kleine aapje de afgelopen week mega slaap issues had doordat ze ziek was en ik dus ook heeeeel veel wakker ben geweest. Die wallen kunnen dus wel wat concealer gebruiken!

In vergelijking met de vorige boxen lijkt deze box wat “klein”. Ik denk dat dit voornamelijk gezichtsbedrog is omdat de producten kleiner van formaat zijn. Toch ben ik er erg blij mee. Vooral de olie en de concealer zijn mijn favorieten. Mocht je nou ook een box willen aanschaffen? Of misschien wel een abonnement willen? Kijk dan even op de site van Goodiebox.

Het was dus een heerlijk kerstpakketje al zeg ik het zelf!