Goodiebox Back to the Roots!

Er is weer een nieuwe Goodiebox en een extra bijzondere deze maand! Goodiebox bestaat namelijk 1 jaar en dat vieren we met jou. Ik mag namelijk twee van deze gave boxen weggeven. Het thema van is Back to the Roots een inhoud waar iedereen blij van word. Kijk je mee naar de unboxing van de Goodiebox Back to the Roots!

Goodiebox Back to the Roots!

Over Goodiebox

Goodiebox is een beautybox die 5 á 7 producten bevat die voornamelijk fullsize zijn. En het unieke waar deze box van onderscheid is dat hij rekening houd met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.

Goodiebox Back to the Roots!

Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam

We beginnen dit feestje met een heerlijk product van Rituals want welke vrouw word hier nou niet blij van?! Dit is een zeepvrije reinigsschuim met heilige lotus. Hij verwijderd niet alleen onzuiverheden en make-up, maar beschermt  je gezicht ook tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Het geeft je huid een fris en gehydrateerd gevoel.

Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam is verkrijgbaar voor €12,50 125ml

Goodiebox Back to the Roots!

Naobay Protective Conditioner

Voor het allerzachtste  haar én dat geluksmoment voor jezelf laat deze conditioner extra lang inwerken. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is mild voor het haar. Hierna voelt je haar zijde zacht aan, als dat geen geluksmomentje is!

Naobay Protective Conditioner is verkrijgbaar voor €11,95

Goodiebox Back to the Roots!

Gosh Growth Serum

Dit serum voor de wimpers stimuleert de haargroei en wie wilt nou niet mooie en volle wimpers? Laat dit wondermiddel ’s nachts inwerken of gebruik het overdag onder je mascara. Het is zelf mogelijk om dit serum te gebruiken op je wenkbrauwen. Na twee weken moet je al zichtbaar verschil zien en ervaren.

Gosh Growth Serum is verkrijgbaar voor €29,99

Goodiebox Back to the Roots!

Doucce Relentless Matte Lip Crayon

Deze matt lip crayon van Doucce dekt je lippen met een ongelofelijke romige textuur en geeft je lippen een ultra-matte finish. Jij bepaalt zelf de intensiteit. Breng hem licht aan voor een neutrale look of ga all the way door hem powerful aan te zetten.

Doucce Relentless Matte Lip Crayon is verkrijgbaar voor €19,00

Goodiebox Back to the Roots!

Unani Dermo Defense Face Mist

Nu de zon zich weer vaker laat zien is deze gezichtsspray van Unani je go to! Er zitten natuurlijke antioxidanten in verwerkt die je gezicht reinigen, beschermen, verzachten en opnieuw laat stralen. Precies de verfrissende bescherming waar je huid om vraagt tijdens deze seizoenwisseling.

Unani Dermo Defense Face Mist is verkrijgbaar voor €16,95

Goodiebox Back to the Roots!

Zo kan je mee doen aan de winactie

En omdat Goodiebox alweer een jaar bestaat mag ik twee van deze twee gave boxen weggeven met een waarde van €90,39.

Reageer dan onder dit artikel met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg Goodiebox op Instagram
Tag jouw bestie op social media!

Voor een extra kans:

Volg Lonneke op Instagram als je dat nog niet doet
Volg Jamey.nl als je dat nog niet doet op Instagram en/of Facebook

Kan je nou niet wachten, shop dan op de website van Goodiebox jouw eigen box! Over twee weken zal ik alle winnaars bekend gaan maken en ontvangen hun een PB of mailtje!

Goodiebox Back to the Roots! + WIN