Tijdens mijn vakantie kwam de Goodiebox augustus binnen. Helemaal in het thema van de 4 elementen ontving ik de Vuur box. Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder.

Je hebt de Goodiebox al wel vaker voorbij zien komen. Maar tot nu toe waren het universele boxen die voor iedere ontvanger hetzelfde was. Dit keer heeft Goodiebox een thema gekozen, namelijk de 4 elementen. Op basis van je geboortedatum kreeg je een box opgestuurd die gekoppeld was aan een van de elementen. Ik ontving de box in het thema vuur. De box bestaat nog steeds uit 2 fullsize en 3 travelsize producten voor slechts . Laten we kijken wat er dit keer in zat!

Inca Oil Filler Mask – €30

Na al dat zoute zee water, chloor van het zwembad en de volle zon op mijn haardos kan ik wel even wat extra verzorging gebruiken! De Inca Oil Filler mask zit vol inca olie uit het Amazone gebied waar nog meer omega-3-vetzuren inzit dan in arganolie. Klinkt goed dus!

LA Splash Hydro Liquid Shadow ‘Lavish’ – €12

Ik dacht eerst dat het een lip product was, maar wat blijkt nou, het is een oogschaduw! De Hydro Liquid Shadow van LA Splash heeft een hele fijne applicator., maar zelf vind ik het toch makkelijker om hem ook even uit te vegen met mijn vinger voor een mooier effect.

Unani Micellar Water – €15

Dit vind ik het minst leuke product uit de box. Ik heb namelijk van alle soorten beauty boxen de Unani Micellar water inmiddels wel gehad. Begrijp me niet verkeerd, het is een fijn product. Maar inmiddels heb ik nog 4 gesloten verpakkingen in mijn kast staan.

Manna Kadar Blossom Floral Compact – €18

Is het geen beauty? Een blush en highlighter in 1. De kleuren zijn echt prachtig en ik moet zeggen dat het pigment mij ook zeker niet tegenvalt.

Mesauda Milano Shine Flex Gel Effect Spritz – €8

Het was natuurlijk te verwachten dat re een rood/oranje kleurtje bij zou zitten als het gaat om nagellak. Deze long lasting nagellak blijft enorm goed zitten. Qua dekking adviseer ik je wel om twee laagjes aan te brengen.

Evolve Beauty Satin Leg Gloss – €10

Had ik deze nou maar mee kunnen nemen op vakantie. De Leg Gloss is een olie die zorgen voor een zachte glans op je benen met een lichte shimmer. Wanneer de zon dan op je benen komt glimmen je benen zonder er vies en vettig uit te zienb. Die gaat dus echt wel vaker van pas komen!

De 4 elementen hebben allemaal een verschillende inhoud. Ik ben echt enorm blij met deze box. Hoewel de Unani Micellar water van mij niet had gehoeven snap ik het ewel als een hoop mensen er wel blij mee zijn. Wil jij ook de Goodiebox ontvangen? Je kunt hem al in huis krijgen volgende maand voor €19,95. En let me tell you, it’s worth it!

Ken jij de Goodiebox al?

 

Tijdens mijn vakantie kwam de Goodiebox augustus binnen. Helemaal in het thema van de 4 elementen ontving ik de Vuur box. Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder.