Ik had de afgelopen weken het gevoel dat ik werd doodgegooid met goede voornemens en blogdoelen. Toch zette het mij wel aan het denken. Wat zijn nou mijn doelen en voornemens of zijn het alleen maar dromen? Ik zette alles even op een rijtje. Lees je mee?

Een van mijn grootste en ook wel zwaarste doel is afvallen. Al een tijdje wil ik graag afvallen maar ik merk ook echt dat mijn struikelpunt doorzetten is. Gelukkig zijn er een aantal bedrijven die mij erg graag willen helpen. Waaronder XBF.nl (eXtra Best Friend). XBF is gespecialiseerd in waist trainers. Deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Kijk maar naar sterren zoals Kim Kardashian met haar smalle taille. Veel mensen denken dat het niet gezond is om je waist te trainen. Gelukkig is dit niet het geval. Je moet alleen wel zorgen dat je een korset neemt in de goede maat. Wat ik erg fijn van XBF vond was dat ze echt de tijd namen om samen met mij te kijken naar de juiste maat en pasvorm. Naast het “standaard” korset heb ik nog 2 prachtige korsetten ontvangen. Hier zal ik binnenkort wat meer over vertellen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Afvallen met alleen een waisttrainer gaat natuurlijk niet lukken. Daarom ben ik sinds kort ook aan de slag gegaan met een gezondere voeding. Om mijzelf op weg te helpen ben ik begonnen met een eiwitdieet van ProSlank. ProSlank is een eiwitdieet waarbij je niet alleen aan de shakes gaat maar ook “gewoon” mag eten. Je word van dag tot dag begeleid en wat ik erg fijn vind hieraan is dat je ook een dag menu krijgt. Zo weet je precies wat je kan eten en je hoeft er niet te veel over na te denken!

Goede voornemens

Uiteraard zijn dit twee dingen die mij zullen helpen met mijn goede voornemen te behalen. Maar ik zal het uiteindelijk ook allemaal zelf moeten gaan waar maken. Om nog een extra stok achter de deur te zetten ga ik via mijn blog jullie allemaal op de hoogte blijven houden over mijn vorderingen.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

Nieuwehandtekening