De tijd vliegt en voor je het weet is het alweer 2017. Tijd om dus een lijstje met Goede voornemens en doelen voor 2017 te maken. Benieuwd wat de mijne zijn? Lees dan snel verder.

Het lijkt wel of het jaar weer voorbij is gevlogen. Naast een paar prachtige momenten heb ik helaas ook een paar dompers mee gemaakt. Tijd om het volgend jaar anders aan te pakken zodat we alleen maar mooie momenten hebben! Om die reden heb ik een mooi lijstje gemaakt van mijn Goede voornemens en doelen voor 2017.

Doel 1 – Nog meer afvallen!

Het afgelopen jaar heb je al een aantal keren kunnen lezen over mijn PowerSlim avontuur. En zoals de titels al zeggen, het is ook echt een avontuur geweest met zowel ups als downs. In het begin ging het echt super en verloor ik binnen no time de eerste 10 KG. Maar helaas gaat het de laatste maanden een stuk minder makkelijk. Motivatie vinden, het weerstaan van lekker eten en speciaal voor mij alleen koken zijn dingen waar ik echt moeite mee heb de laatste tijd. Desondanks wil ik wel blijven doorzetten in 2017 en wil ik perse die laatste kilo’s er af! Mijn lieve PowerSlim coach Monique doet zo haar best, en ik wil zowel voor haar als voor mij dat ik volgend jaar echt mijn doel ga behalen. Mocht jij overigens ook willen afvallen, kijk dan eens op afvallen.nl om te zien welk dieetplan bij jou past.

Doel 2 – Gezinsuitbreiding..

We kunnen het natuurlijk niet “controleren” maar Bram en ik zouden natuurlijk dol graag een kleine willen en een gezinnetje starten. Moet ik het echt een doel noemen? Nee, ik denk eerder een wens. Toch zet ik hem er bij want wie weet…

Doel 3- Van Jumey een groot succes maken!

Wellicht heb je het al eens eerder gelezen, maar samen met Judith van PinkPress ben ik een bedrijfje gestart een paar maanden geleden. Het gaat al heel erg goed, maar in 2017 willen we echt gaan knallen! Wie weet kan ik dan minder uren werken en kunnen Judith en ik nog meer tijd steken in ons bedrijf.

Ik kan de lijst nog veel langer maken, maar ik denk dat voor mij deze 3 doelen het aller belangrijkst zijn. Wat zijn jouw goede voornemens en doelen voor 2017?

Handtekening Jamey