Hoe leuk is dit! Een tas met alle zomerse summer essentials zodat jij de zomer (en natuurlijk ook de nazomer) door kan komen. Ik laat jullie graag mijn Girlsbag zien. Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder.

Nou hoor ik mensen al denken, alweer een box? Nee dit is niet een standaard box. Vooraf is er namelijk al bekend welke producten er in zitten en daarnaast is het een eenmalige tas met leuke goodies. Een beetje zoals de pakketten die eens in de zoveel tijd te bestellen zijn bij Veronica bijvoorbeeld.

De Girlsbag werd gewoon door de pakket bezorger gebracht in een doos. Natuurlijk kon ik niet wachten dus heb de doos gelijk open gemaakt. Allereerst vond ik de flyer met een soort menu op de achterkant. Zo weet je precies wat er allemaal in zit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om te beginnen zit er een hoop lekkers in. Zo zit er een Nākd Cashew Cookie reep in. Deze viel alleen bij mij niet helemaal in de smaak. iets te klef en heftig van smaak voor mij. De JustNuts Alarm Clock Bar en de Katje Apezuur snoepjes vond ik wel erg lekker!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook zitten er twee blikjes drinken van Tranquini in de smaken Ruby & Jade in de tas. Dit zijn twee heerlijk frisse relaxation drankjes. Perfect om even af te koelen dus.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Natuurlijk zitten er ook een hoop leuke make-up producten in de Girlsbag. Om je even een idee te geven, er zat een mooie mascara in van het merk Rimmel, een Maybelline Baby Lips Balm & Blush, maar ook zelfs een mini deospray van Vogue. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk een nagellak trio van Herôme W.I.C.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook zat er een doosje in van Smoov/all. Hierin zit een mini spray voor tussen je benen. Voor tussen je benen?? Jep, om die vervelende schuur plekken te voorkomen spray je een beetje tussen je benen of in je knieholtes, en weg irritaties!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarnaast zaten er ook nog wat leuke extra goodies in zoals een simkaart van Lebara, een mooi boho armbandje en een sample van BioFreeze. Ook krijg je een hoop leuke kortingsbonnen met zelfs een bon voor een beauty Workshop bij SuperLooks t.w.v. €39,95!

Girlsbag 1

Kortom, je komt echt de zomer goed door met deze leuke Girlsbag! De GirlsBag is online te koop voor €14,95 en dit is inclusief verzendkosten. Een koopje dus als je de inhoud leuk vind!

Wat vind jij van de inhoud van de GirlsBag?

Handtekening Jamey