Voor een girls night in gelden geen  vaste regels, ik doe gewoon waar ik en mijn vriendinnen zin in hebben. Je kunt een thema kiezen, zoals een wine-proeverij, een creatieve workshop, een make-up-uitprobeer-avond, of je kunt er gewoon een rustige avond van maken met een paar lekkere hapjes, drankjes en een film of serie. Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn perfecte girls night er uit ziet.

Drinks

1.-Sex-on-the-beach3

Doe het ijs in een cocktailshaker, giet er 40 ml wodka, 20 ml peach likeur en 40 ml sinaasappelsap overheen en schud alles goed door elkaar. Giet alles in een longdrinkglas en serveer met een schijfje sinaasappel.

Films en Series

Bij een girls night horen natuurlijk geweldige chickflicks en drama series. Mijn favoriete series voor zo’n avond zijn Grey’s Anatomy en natuurlijk Sex and the City. Sinds kort ben ik ook begonnen met het lezen van de boeken serie 50 shades of grey. Hier is onlangs nog een geweldige verfilming van verschenen, voor mij is dit ook echt een absolute aanrader! Iets minder behoefte aan stomende romances? Dan adviseer ik je de klassieker Nothing Hill.

Zelf beauty producten maken

my-simply-special

Zelf beautyproducten maken is leuk om te doen en is absoluut niet moeilijk. Zo kan je bijvoorbeeld heel makkelijk je eigen bodyscrub maken! Want wie wil er nou niet een zachte, gladde huid? Regelmatig scrubben helpt hierbij en daarvoor hoef je helemaal geen dure scrub te kopen, je maakt hem gewoon zelf! Pak een goed afsluitbaar potje, vul deze voor driekwart met suiker en voeg hier beetje bij beetje amandelolie (ik heb hier ook wel eens cocosolie voor gebruikt voor de geur) aan toe. Even goed omroeren tot dat je tevreden bent over de structuur, en klaar is kees!

Ik ben al helemaal klaar voor mijn Girls Night In. Jij ook? Wil je nog meer leuke tips voor een leuke vriendinnenavond? Neem dan even een kijkje in het handboek voor de perfecte gastvrouw van Westwing.

handtekeninglichtroze