Eén ding is zeker: er is geen gebrek aan ideeën voor geschenken voor nieuwe moeders. Maar nieuwe vaders verdienen ook wat erkenning – en het uitzoeken van geschenken voor jonge vaders kan eigenlijk gemakkelijker zijn dan shoppen voor mannen die geen kinderen hebben.

De omwenteling in het leven van de man

Het vaderschap opent een nieuw hoofdstuk in het leven van de man. Op een bepaald moment, niet lang nadat de baby is geboren, wordt bijna elke nieuwe vader geraakt met een scherpe schok van realiteit: hij is een vader geworden met nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe druk en nieuwe verwachtingen waar hij aan moet voldoen. Vroeg of laat beseffen ze dat hun leven voor altijd is veranderd. Soms zijn de veranderingen subtiel, soms niet. Maar ze zijn bijna altijd verrassend.

Een paar dingen gebeuren wanneer een man een vader wordt:

1. Hij heeft een nieuw, prachtig kind aan wie hij de familietradities kan leren en kan vormen tot een miniatuurversie van zichzelf.
2. Hij wordt geaccepteerd in het sociale netwerk van ‘papa’s’. (Ik hoor dat ze moppen uitwisselen op online forums)
3. Hij mag Vaderdag vieren.

Bij indrukwekkende veranderingen horen handige cadeaus

Bij deze grote veranderingen horen cadeau’s die het papa’s een beetje makkelijker maken met al deze veranderingen om te gaan. Bijvoorbeeld een heerlijke luiertas. Ja, nou, die wil hij dus niet dragen. Sterker nog, hij denkt dat hij voor schut loopt met een luiertas. Geef hem zijn eigen luiertas (of rugzak) en pak deze in met zijn eigen set luiers, doekjes, speelgoed en andere essentiële benodigdheden voor de baby. Binnen korte tijd zal iedere vader blij zijn met zijn stoere tas vol handigheden voor zijn kindje.

Radbag heeft voor iedere nieuwe vader wel een leuke gadgets. Iets handigs dat hij eerder niet had kunnen bedenken, maar nu als vader dagelijks kan gebruiken. Of gewoon iets grappigs dat hem iedere keer weer een leuke herinnering en glimlach zal geven. Bij ons zal je de leukste jonge vader geschenken ben mum van tijd vinden. Dus ben jij nog opzoek naar een kerstcadeau voor hem, kijk dan zeker even bij Radbag!

Handtekening Jamey