Geurkaarsen, de keuze is reuze! pin

Geurkaarsen, wie is er niet dol op? Hoe kouder het wordt, hoe blijer ik word van geurkaarsen. Vooral in de winter vind ik het heerlijk, ik kan echt genieten van een lekkere geur in huis voor meer sfeer. In dit artikel deel ik mijn verschillende favoriete geuren met je, lees je mee?

Geurkaarsen voor de winter

Tijdens de wintermaanden houd ik van geur kaarsen met typische wintergeuren, zoals kaneel, sandelhout en dennen. Deze brengen mij al helemaal in de kerstsfeer en zorgen voor een warm gevoel. Om het wintergevoel compleet te maken, kies ik graag voor een geurkaars van Woodwick. Deze geven een knisperend geluid, waardoor het net lijkt alsof je voor een haardvuurtje zit. Naast het fijne geluid, ruiken ze ook nog eens ontzettend lekker.

Woodwick kaars

Geurkaarsen met een frisse geur

Een geurkaars is echt niet alleen voor de winter, ook in het voorjaar en de zomer is een geurkaars lekker. Wel kies ik dan eerder voor een frisse geur, zo vind ik bijvoorbeeld de geur linnen of fresh cotton altijd heerlijk. Vooral de Woodwick Linen kaars is een echte favoriet hier in huis. Continu de geur van frisse was in je huis, dat is toch heerlijk?! Andere frisse geuren die ik kan waarderen zijn lavendel en sinaasappel. Fruitige geurtjes zijn perfect voor het voorjaar.

Woodwick linen

Geuren voor op de badkamer

Wanneer ik even een avondje me-time heb en lekker in bad ga, vind ik het ook altijd fijn om natuurlijke kaarsen aan te steken. Zo krijg ik een echt spa gevoel in mijn badkamer. De geuren van DW Home zijn erg lekker voor in de badkamer. Zo hebben ze bijvoorbeeld de geurencombinaties Eucalyptus + Mint Leaf, Peony + Garden Rose en Mandarin + Basil. Heerlijke geuren die perfect passen bij een spa moment.

Wat is jouw favoriete geurkaars?

Geurkaarsen, de keuze is reuze! pin