blunder

Iedereen heeft wel eens van die gênante blunders. Je telefoon in de wc laten vallen, de verkeerde hand vastpakken in een drukke winkelstraat of met telefoon en al in het zwembad springen. Vandaag ga ik met de billen bloot en vertel je een aantal blunders die ik of bekende van mij hebben meegemaakt. Lees je mee?

blunders 2

De zwemmende telefoon

Ja, ik weet het, telefoons kunnen niet zwemmen. Een iPhone is natuurlijk ook niet een waterdichte telefoon. Toch heb ik het in een “niet zo nuchtere toestand” voor elkaar gekregen om met kleding en al een zwembad in te springen. Ik was nogal melig en aan het bellen met een vriendin. Ze dacht dat ik blufte toen ik zei; ik spring zo in het water hoor! In plaats van de telefoon eerst weg te leggen sprong ik zo met telefoon en al het water in. Oops…

blunders 1

Handje vast..

Daar loop je dan op de drukke Ramblas midden in Barcelona. En omdat ik zo veel verhalen heb gehoord over zakkenrollers loop ik liever dicht bij mijn vriend. Hij is immers mijn sterke vent die zo’n zakkenroller wel aankan. Uit het niets werd het immens druk en ik raakte in de drukte mijn vriend een beetje kwijt. Al gouw zag ik (wat ik dacht) een bekende hand en pakte hem snel vast. Oops! Dat was toch een hele andere meneer (met een vriendin aan de andere hand). Gelukkig kon hij er ook hard om lachen en stond Bram al weer snel naast mij.

blunders

Plons, daar ging hij!

Dit verhaal is (gelukkig) niet bij mij overkomen. Maar ik heb alles haarfijn mogen aanhoren, en omdat het zo hilarisch is kan ik jullie dit verhaal niet onthouden. Een vriend van mij was mee op vakantie naar een super gezellige camping in Spanje. Omdat zijn buikje het eten nog niet helemaal gewend was en we net een hele dag in de stad hadden rond gelopen moest hij erg nodig naar de WC. Hij droeg een hele leuke strakke witte skinny jeans met daaraan een heuptasje met zijn telefoon. Nog niet aangekomen bij te tent trok hij een sprintje naar de toiletten (ja, de nood was hoog!). Ik moest ook naar de toilet en liep rustiger aan richting het toilet gebouw. Een paar minuten later schrok ik mezelf rot toen ik keihard SHIT! hoorde en een plons met daar achteraan aaaaaah bah. Ik begreep nog niet helemaal wat er aan de hand. Een paar minuten later kwam deze vriend het toilet gebouw heel sip uitlopen. Hij had namelijk bij het optrekken van zijn strakke skinny jeans zijn telefoon in de WC laten vallen en schoot uit reflex met zijn arm en al de toilet in om zijn telefoon te pakken. OOPS (en bah)!

phone-1149925_1280

Aan blunders geen gebrek dus. Wat ik wel heb geleerd uit deze ervaringen is altijd een waterdicht telefoonhoesje mee te nemen op vakantie en nooit zomaar iemands hand te pakken zonder een gezicht te hebben gezien.

Wat is jouw meest gênante vakantie blunder?

Nieuwehandtekening