Onze zomervakantie komt er weer aan en wij gaan op roadtrip naar Spanje. Gezellig met zijn drieën in de auto door Frankrijk op naar de zon. Normaliter vind ik het altijd zo vervelend om langs al de tolwegen te rijden maar daar is nu een oplossing voor: de tolbadge. Hierdoor kun je direct langs alle tolwegen rijden en hoef je niet bij elke tolweg apart te betalen. Ideaal toch? Meer weten? Lees verder!

Files vermijden door de tolbadge

Bij tolwegen vind je vaak lange wachtrijen en files voor de tolpoorten. Alle buitenlanders moeten in dezelfde rij gaan staan en vaak kies je dan ook net weer voor de verkeerde rij. Je staat in de volle zon te wachten en wilt eigenlijk gewoon doorrijden. Met de tolbadge kan dat dus! Je kunt de gewoon een andere baan kiezen en doorrijden. Met de Bip&Go tolbadge hoef je namelijk niet eens meer te stoppen, je kunt met 30 km/h door de tolpoorten rijden en wordt geregistreerd. Als je de tolbadge bestelt dan wordt deze binnen 48uur bevestigd en verzonden. Dus ook als je al bijna op reis gaat, kun je de tolbadge nog snel bestellen.

De kosten van een tolbadge

Je betaalt eenmalige kosten voor het verzenden en activeren van €20. En vervolgens kun je de badge gaan gebruiken. Per maand betaal je in Frankrijk €1,70 en in Spanje €2,50. Daarnaast worden de kosten van de tolwegen die je gereden hebt ook afgeschreven. Dat betekent dat je aan het einde van de vakantie in één keer het gehele bedrag afgeschreven wordt. Je hoeft dus niet meer per tolpoort je portemonnee erbij te pakken maar aan het einde van de vakantie wordt alles in één klap afgeschreven. Ideaal toch? Zo kun je een stuk sneller op plaats van bestemming zijn, zonder dat je rekening hoeft te houden met wachtrijen bij tolpoorten. Meer informatie vind je op Bip&Go.nl.

Ga jij deze zomer ook richting het zuiden? Zou jij gebruik maken van zo’n tolbadge?

Handtekening Jamey

#vakantie #tolweg #tolbadge #traveltips #traveeling #roadtrip