Je kent het vast en zeker wel: je staat in de winkel of bent in de webshop en je hebt een nieuwe mascara nodig. Welke kies je? In mascaraland komen er altijd veel nieuwe lanceringen en dus kan het best zo zijn dat jouw oude vertrouwde mascara er niet meer is. Een nieuwe mascara kiezen kan veel stress geven, want uit ervaring weet ik dat ze lang niet allemaal zo fijn zijn en goed voor jou werken. Iedereen is namelijk anders en heeft andere wimpers tenslotte. Met de Max Factor Hero mascara’s is jouw keuzestress voorbij!

Mijn zoektocht voor een nieuwe mascara verloopt niet altijd soepel. Mijn wimpers zijn namelijk vrij kort en recht en hebben echt van alles wat nodig. Denk dus aan krul, volume en lengte. Er zijn genoeg mascara’s die dit beloven, maar lang niet allemaal maken ze die belofte waar. Om de keuzestress wat te beperken zijn er de drie toppers van Max Factor: de Max Factor Hero mascara’s. Uit onderzoek blijkt dat deze drie mascara’s heel hoog scoren en je dus sneller de keuze kunt maken voor jouw nieuwe favoriet.

Max Factor False Lash Effect

Laat ik beginnen met de False Lash Effect. Deze mascara zou de wimpers definiëren en dat valse wimper effect geven. Met wimperkruller zie je het een beetje, maar helaas doet deze mascara weinig voor mij. Wat hij wel heel goed doet is de wimpers separeren, maar bij mij lijkt het net of ik mijn wimpers geverfd heb. Het doet dus niet zo heel veel. Het borsteltje is vrij dik en heeft hele korte haartjes. Werk hier voorzichtig mee, anders stempel je al snel op je ooglid. De False Lash Effect mascara kost €18,99.

Max Factor Masterpiece Max mascara

De naam doet veel beloven en hij geeft verlenging en gesepareerde wimpers. Deze mascara komt al wat meer in de buurt van mijn wensen. Verlengen doet hij wel, alleen niet zoals ik gehoopt had. Separeren doet hij fantastisch! Fijn is dat je deze mascara, mede door het borsteltje, goed in laagjes kunt aanbrengen. Zo wordt het resultaat telkens wat beter. Het borsteltje heeft plastic haartjes en werkt prima. De Masterpiece Max mascara kost €17,99.

Max Factor Divine Lashes mascara

Tot slot de Divine Lashes mascara. Deze borstel is helemaal voor mij gemaakt. Hij is dik, heeft veel haartjes en is wat gebogen zodat je alle wimpers goed kunt bereiken. Bij het eerste laagje geeft hij al een mooi resultaat. Hij belooft meer volume en geeft dat ook. Daarbij verlengt hij goed en je kunt hem meerdere laagjes aanbrengen om dat effect te versterken. Samen met mijn wimperkruller geeft hij een top resultaat. Ik heb hiermee dus mijn nieuwe favoriet gevonden! De Divine Lashes mascara kost €19,99.

De mascara’s van Max Factor zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Mijn resultaten zijn natuurlijk geheel persoonlijk en het kan goed zijn dat de mascara’s bij jou een andere werking hebben. Lekker uitproberen dus!