Ben jij je al bewust van de kleine en simpele dingen in het leven? Niets kan soms zo mooi zijn als een mooie zonsondergang of een prachtige sterrenhemel. Kleine genietmomentjes noemen ze dat. Wist je dat je een ster kunt kopen en deze een naam kunt geven etc.? Dat is natuurlijk heel bijzonder, want hoe gaaf is het wanneer je een dierbaar iemand dit cadeau kan doen?! Mocht je je nu afvragen hoe het precies werkt, lees dan zeker even verder. In dit artikel vertel ik je er namelijk alles over.

Geef een ster met het Super Ster Cadeau

Een Super Ster Cadeau klinkt wellicht als iets voor de showbizz, maar eigenlijk is het veel mooier dan dat. Met deze box geef je namelijk iemand een ster cadeau. Natuurlijk kun je het ook jezelf cadeau doen, het is maar net wat jij wilt. Bij het kiezen van de ster krijg je de coördinaten mee en een pakket vol met mooie accessoires die bij dit thema horen.

Wat zit er in het pakket?

De doos alleen al is de moeite waard om te geven, want wat ziet dit er feestelijk uit. De box is van OSR, een afkorting van Online Star Register. Erin zit natuurlijk het certificaat met daarop jouw ster. Ook zit er een telescoop bij, een grote poster waarbij je jouw ster kunt opzoeken, een mooie sterrenbol en een Fly Me To The Stars VR set. Dit laatste is echt superleuk, want met deze app ontdek je het universum en kom je er alles over te weten. De app is in spelvorm waarbij je telkens wat verder komt en je uiteindelijk een beloning krijgt bij het uitspelen. Het enige wat je nodig hebt om deze app te gebruiken is je smartphone en een VR bril. In het cadeaupakket zit een doosje dat je kunt gebruiken als VR bril, waar jouw smartphone in past. Leuk!!

Wat vinden wij hiervan?

Natuurlijk vinden wij dit Super Ster Cadeau een geweldige tip voor de feestdagen. Je kunt de ster zelf een naam geven en een datum, dus mocht het voor een speciaal iemand zijn kun je het helemaal personaliseren. Wij denken dat dit toch wel één van de meest bijzondere cadeaus is die je kunt geven of krijgen. Ben je benieuwd of wil je het meteen bestellen? Dat kan op osr.org. Aan wie zou jij een ster cadeau willen doen?