Goedemorgen! Jullie kennen mij misschien van mijn eigen blog Nail Passion en vanaf nu zal ik elke woensdag een review of een nail art delen op Beauty Unboxing. Jamey vertelde mij dat het vandaag internationale kusjesdag is en aan mij de taak om hier wat mee te doen vandaag!

 

Beautyunoxing foto 1

 

 

Nog even kort voorstellen

Ik ben Lonneke, 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3 jaar. Ik blog sinds 2014 eerst op Lovely Lonnie toen Be Beautifully en nu Nail Passion.  Je kan zeggen dat ik zoekende was wat bij me paste. In de loop van de tijd ben ik er achter gekomen wat mijn passie is, nagellak en nail arts, zodoende Nail Passion. Ik vind het ook erg leuk om beauty reviews te delen dit doe ik 1 keer in de week.

Beautyunoxing foto 2

Nail Art Rainbow

Ik vond het een beetje te voor de hand liggend om een nail art te maken met kusjes erop. Ik kwam op een volledig ander idee. Naast nail art is er ook Lip art echt heel gaaf en daardoor liet ik mij dan ook inspireren, het was zeker moeilijk om een keuze te maken, want kijk je via Pinterest op lip art kom je de meest mooie creaties tegen.

Ik zag deze mooi pastelkleurige regenboog lip art met glitters, ik heb daarbij een bijpassende Nail Art Rainbow gemaakt. Wat ik zelf erg mooi vind ik de kleur overloop en ik heb echt een zwak voor pastelkleuren!

Beautyunoxing foto 3

Nail Art Rainbow 5

Ik bracht eerst twee laagjes witte nagellak aan, ik gebruik graag hiervoor Essie Blanc. Voor een mooie overloop van kleuren gebruik ik altijd een driehoekige make-up spons van de Hema. Deze techniek die ik hier toepas noem je gradiënt/ombre. De bedoeling is dat je de kleuren aan brengt op de make-up spons en het al deppend over de nagel aanbrengt. Daarna gebruik je een top coat zodat de kleuren nog meer in elkaar overlopen en je een mooi  egaal effect krijgt.

Nail Art Rainbow 4

Nail Art Rainbow 3

Nail Art Rainbow 2

Net als bij de lip art bracht ik bij de Nail Art Rainbow als laatste nog wat glitter aan toe. Ook hiervoor gebruikte ik de make-up spons. Qua glitter lakken ben ik echt van ZOYA.

Nail Art Rainbow 1

Jamey, dankjewel dat ik wekelijks nu bij jouw mag bloggen en mij hiervoor benaderd hebt! Ik zie deze Nail Art Rainbow weer als een stapje vooruit.

Heb jij wel eens een gradiënt nail art gemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke van Nail Passion