Dit is nu een merk waarnaar ik super benieuwd ben! Ik heb er namelijk nog nooit van gehoord, maar zag wel dat de hydraterende gezichtscrème in 2019 een prijs heeft gewonnen. Ik heb ze dan ook uitgeprobeerd en ga jullie in dit artikel  alles over 2 Gallinée producten vertellen welke voor de huid en haren geschikt zijn.

Gallinée

Het merk Galinée komt uit Frankrijk en is opgezet door dr. Marie Drago. Na 15 jaar kennis te hebben opgedaan bij  andere innovatieve huidverzorgings merken was het tijd een eigen merk op te richten en zo is Gallinée ontstaan. Het speciale Probiotica, Prebiotica en het Melkzuur complex zorgen dat de producten het ecosysteem van de huid beschermen. Het stimuleert de goede bacteriën van de huid waardoor de huid er beter uitzien en de huid zachter, gladder en helderder word.

Gallinée Hydrating face cream

Naar dit product was ik dus mega benieuwd omdat het dus in 2019 een prijs heeft gewonnen bij Marie Claire. Ik heb er dus ook wel hoge verwachtingen van! Deze crème heeft ondanks dat ik de geur van het product niet zo heel erg lekker vind wel de verwachtingen waar gemaakt. Mijn huid ziet er al direct na het aanbrengen van het product heel helder en gehydrateerd. De crème is speciaal gericht op de gevoelige huid en de atopische huid. Ik heb zelf een gemengde huid en merkte dat mijn huid gewoon lekker zacht aanvoelde. Je brengt de crème in de ochtend en avond aan op een gereinigde huid. Let wel op dat je er in de ochtend nog een SPF overheen aanbrengt om de huid te beschermen. Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat 96% van de ingrediënten van natuurlijke afkomst zijn. De prijs van deze crème is gemiddeld €40 voor een 30ml verpakking.

Gallinée Scalp and hair serum

Dit haar serum van Galliée zorgt voor een gezonde en gelanceerde hoofdhuid. Ideaal te gebruiken dus als je hoofdhuid uit balans is waardoor je bijvoorbeeld last hebt van roos, jeuk of irritatie. In dit haar serum zitten ook weer de probiotica en de prebiotica en is dit serum verrijk met gefermenteerd rijst water. Dit verzacht het haar en zorgt voor een natuurlijke glans. Je kan dit serum op twee manieren gebruiken namelijk:

  • Het product word voor het slapen gaan op het haar en op de haar aanzet aangebracht. Dit doe je twee keer per week.
  • Je brengt het serum aan na het wassen van de haren en laat dit 1 minuut inwerken. Daarna spoel je het uit met koud water voor een optimaal resultaat.

De prijs van dit product komt op €26  voor een 100ml verpakking.

Conclusie en verkrijgbaarheid

De Gallinée hydraterende crème vind ik echt een heel fijn product. Het verzorgd mijn huid goed en ik vind de prijs van het product ook nog eens erg prettig. Ik ben een erge voorstander van de actieve ingrediënten die er in deze producten zijn verwerkt en dat het vegan en cruelty free is geven voor mijn alleen maar meer credits aan dit mooie merk. Wat ik van het haar serum vind weet ik niet helemaal. Het is natuurlijk ook niet helemaal geschikt voor mij omdat ik geen problemen heb met mijn hoofdhuid. Heb je dat wel denk ik dat dit product echt wat voor je huid kan betekenen! Voor de glans te geven aan mijn haren pak ik in mijn geval daar liever een ander product voor om eerlijk te zijn. De producten van Gallinée zijn onder andere te koop bij TheMakeupSpot.

Kenden jullie dit merk Gallinée al en hebben jullie hier wel eens producten van gebprobeerd?