De twee broers van Esch hebben het al vanaf kleins af aan te maken met meubelmakerij. De vader, Henk van Escha is meubelmaker en heeft de twee broers geïnspireerd om ook meubelmaker te worden. De twee broers ontwerpen en vooral meubels die op de consument gericht zijn en ondertussen bestaat de collectie uit tafels, stoelen, verlichting en accessoires.

Functionals Design Tafels van Lloyd

Een gave serie die je binnen de Functionals meubels vindt. De Lloyd serie is speciaal onderworpen voor het Lloyd hotel in Amsterdam maar wordt tegenwoordig ook gewoon verkocht. De serie is ontworpen door Designer Christoph Seyferth. De design tafels van Lloyd zijn een gigantisch succes. De industriële look staat mooi in ieder interieur. Je kunt van de Lloyd serie ook alle meubels combineren want de broer van Esch hebben een eettafel, salontafel, bartafel, een tuintafel en nog meer tafels. De tafels zijn een echte eyecatcher in iedere kamer. Alle design tafels zijn overigens in zes verschillende kleuren verkrijgbaar en ook de maat kun je zelf bepalen. Je kunt de tafel dus helemaal naar eigen smaak laten maken.

Niet alleen leuk voor binnen!

Verschillende designers zorgen voor een mooie variatie

De broers van Esch werken met verschillende designers samen en dat soort voor een mooie variatie aan meubels en accessoires. De stoelen die fuctionals design uitbrengt zijn allemaal anders en hebben allemaal een eigen unieke uitstraling. Het is leuk om een mooie design fuctional stoel te combineren met een fuctional eettafel zoals bijvoorbeeld de Lloyd eettafel. Bij functionals draait het ook om het praktische nut van de meubels maar daarbij wordt de uitstraling en stijl niet minderwaardig. Het zijn stuk voor stuk mooier stoelen die vooral gekenmerkt worden door de keuze voor hout. De broers zijn natuurlijk meubelmakers die vooral met hout werken en dat kun je vooral terug zien in de verschillende designs van stoelen.

Heb jij een functional in huis? Welke functional staat op jouw verlanglijstje?