Bij lekker weer hoort een lekker drankje. Zelf vind ik het geweldig om dan een lekker watertje te maken met verse munt en citroentjes.

Onlangs heb ik daarvoor een grote maison jar met tap voor gehaald. Zo kan ik gelijk even voor uit! Het enige nadeel vind ik dat alle takjes en vruchtjes voor het tapje blijven hangen. Daardoor raakt de tap vaak verstopt en stond ik vaak met een lepel te kliederen om het water weer aan het stromen te krijgen. Maar ik heb daar een hele leuke en makkelijke oplossing voor!

Wat heb je nodig

  • een leeg drinkflesje
  • een schaar

Thats all! Door het fruit en dergelijke in de fles te stoppen zorg je er voor dat de smaak wel vrij komt in het water, zonder dat de jar vast loopt bij het tapje. Om de smaken vrij te laten komen maak je met een schaar voorzichtig wat sleuven in de fles. Fruit en dergelijke er in, en klaar is kees!

Een hele simpele manier, maar zo heb je wel optimaal plezier van je lekker verfrissende drankje. Vergeet niet om elke keer een nieuw flesje te maken want wanneer je verschillende soorten fruit gebruikt blijf je die smaak wel een beetje proeven in de fles is mij opgevallen.

Het doet je waarschijnlijk een beetje denken aan de draagbare flesjes waar je ook fruit in kunt stoppen. Maar het is echt ontzettend handig. Nou kun je op pinterest echt ontzettend veel lekkere recepten vinden, toch blijft mijn favoriet de simpele limoen en citroen variant. Soms doe ik er voor de frisheid ook een beetje komkommer bij. En klaar is kees!

Hou jij ook van een Fruity Summer Drink? En zoja, hoe ziet jouw favorieten recept er dan uit? Laat het weten in de comments. Wie weet ga ik dan binnenkort jouw recept ook wel uitproberen!

Handtekening Jamey