De welbekende Hello Fresh box en AH boxen kennen we inmiddels wel, echter had ik nog niet gehoord van een box die er voor zorgt dat je altijd je 2 stuks fruit per dag verzorgd! Vandaag laat ik jullie het geweldige concept van Fruit.nl zien. Lees je mee?

fruitbox 34

Fruit.nl dan eet je ’t wel!

Fruit.nl is in het leven geroepen in 2015 door Sander Kemner. Na de geboorte van zijn twee dochters werd het voor hun ook veel belangrijker om gezonder te gaan eten en daar speelt fruit natuurlijk een belangrijke rol in. Zoals we allemaal wel weten is het door de gezondheidsraad geadviseerd om minimaal 2 stuks fruit per dag te eten. Ondanks dat ik het weet vergeet ik toch altijd bij de boodschappen om een netje mandarijnen of een tros bananen mee te nemen. Gelukkig is dat nu geen probleem meer door fruit.nl.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De fruitbox is er in verschillende maten en abonnementen zo kan je er voor kiezen om voor een huishouden van 2 personen een box te nemen maar ook voor grotere gezinnen is er een box op maat. Ook kun je aangeven of je de box maandelijks wilt ontvangen, of bijvoorbeeld om de twee weken. Zo kan er op ieder huishouden ingespeeld worden en heb je altijd genoeg vers fruit in huis. Nou dacht ik gelijk dat het een heel duur geintje zou zijn. Gelukkig is dat absoluut niet het geval. Ik heb een mega grote box met meer dan 40 stuks fruit ontvangen en dat kost maar €20! Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat wij dit met zijn tweeën nooit op krijgen, dus hebben wij de box gedeeld met de buren. Het zou natuurlijk zonde zijn als het fruit niet meer goed is omdat wij niet voldoende fruit gegeten hebben.

fruitbox 3

Om je een beeld te geven van wat er in de box zat heb ik het even opgesomd voor je. In de box zat het volgende fruit. Grapefruits, bananen, appels (rode en groene), 2 dozen druiven, een zak cherrytomaten, peren, een baby ananas, mandarijnen, pruimen, 2 zakjes radijsjes. Zoals je je kunt voorstellen is dat ENORM veel voor 2 personen. Daarom hebben wij de box gedeeld met onze buren en zitten wij er ook sterk aan te denken om 1 keer per maand samen met hun een box te bestellen.

fruitbox v1

Naast de fruitbox hebben ze ook een hele leuke sapbox. Hier zitten alle ingrediënten in om lekkere gezonde sapjes te maken. De sapboxen beginnen vanaf €16,50 per box. De fruitbox begint vanaf €15,95 per box.

Ik eet door deze box in ieder geval genoeg fruit per dag! Eet jij ook braaf je 2 stuks fruit per dag?

Nieuwehandtekening