Frozen-2

In 2013 werd de hele wereld ijskoud betoverd door Disney’s Frozen. Wij ervoeren allemaal, jong en oud, hoe de magie van Elsa als sneeuwvlokjes op onze harten dwarrelden. We zagen hoe sneeuwpop Olaf tapdanste in de zon, en hoe Anna op zoek ging naar haar zus, geholpen door Kristoff en rendier Sven. Uiteindelijk kwam alles goed, maar daarmee kwam het sprookje nog niet ten einde, want Frozen 2 is eindelijk in de bios!

Het verhaal

In het eerste deel van Frozen kon Elsa haar krachten moeilijk onder controle houden en zonderde ze zich af omdat ze dacht dat deze teveel waren voor de wereld. In Frozen 2 zal ze al haar krachten nodig hebben om de oorsprong van haar krachten de baas te kunnen. Hoe kan het dat ze magische krachten heeft? En waarom is het antwoord op die vraag een bedreiging voor haar koninkrijk? Samen met Anna, Kristoff, Sven en de vrolijke Olaf gaan ze op avontuur om het antwoord te vinden en het koninkrijk Arendelle te beschermen.

YouTube video

Een nieuwe hit?

Frozen 2 komt op 20 november van dit jaar in de Nederlandse bioscopen en uiteraard zal er een nieuwe hit bij dit magische verhaal ten gehore worden gebracht. Op social media zijn al wat teasers te vinden van het nummer ‘Into The unknown’, gezongen door Idina menzel.

“Every day’s a little harder, as I feel my power grow. Don’t you know there’s part of me that longs to go into the unknown?”. Dit belooft, net zoals de hit ‘Let it go’, een regelrechte hit te worden.

Frozen-2

De stemacteurs

De Nederlandse stemmencast bestaan uit Willemijn Verkaik (Elsa), Noortje Herlaar (Anna), Benja Bruijning (Kristoff), Oren Schrijver (Hans) en Carlo Boszhard, die wederom op een geniale manier de stem van Olaf in weet te spreken.

Nieuwe personages

Een leuk weetje is dat er twee nieuwe personages te zien zijn in deze prachtige opvolger. De moeder van Elsa en Anna zal te zien zijn en we maken ook kennis met ene Luitenant Matthias. In korte flashbacks zien we hoe Matthias de nog kleine Anna een wijze les geeft. Ook zien we hoe Elsa last heeft van stemmen in haar hoofd. Meer verklappen we niet! Omcirkel 20 november met een mooie blauwe stift in je agenda, reserveer vast een paar mooie stoelen in de bioscoop, want vanaf dat moment mag je opnieuw genieten van het betoverende Frozen 2.

WIN!

Ik heb ook nog eens super leuk nieuws. Ik mag namelijk maar liefst 2×2 kaartjes weggeven voor de nieuwe Frozen 2 film. Die wil je toch niet missen?

Hoe maak je kans?

  • Volg Jamey.nl op Instagram of Facebook
  • Reageer (op FB of hier) en tag iemand die met jou mee mag naar Frozen 2
  • Ik zou het heel leuk vinden als je de winactie ook deelt op jouw social account. Dit is echter niet verplicht.

Over 7 dagen zal ik de winnaar een privé bericht sturen!

Frozen 2 komt in de bioscoop! + win tickets!