Veel mensen douchen ’s avonds. Persoonlijk vind ik het juist heerlijk om ’s morgens te douchen omdat ik dan heerlijk fris en fruitig mijn dag kan beginnen. Vandaag laat ik jullie twee van mijn favoriete douche producten zien. Lees je mee? 

Greenland – shower mousse

IMG_4359

Ik zal vast niet de enige zijn die fan is van een flink schuimende shower mouse. Voorheen kocht ik ze wel eens van Rituals. Maar hier was ik wel erg zuinig mee omdat die nogal aan de prijs zijn. Gelukkig heeft Greenland onlangs een heerlijke shower mouse uitgebracht. Ik heb de ‘smaak’ strawberry – anise. Je zou denken dat het een erg zoete geur is, maar dat valt reuze mee. Door de anijs geur is hij lekker fris maar je ruikt er wel een klein beetje zoetigheid van de aardbeien. Maar geloof mij, het is absoluut niet te overheersend maar lekker subtiel.

IMG_4363

Dettol – Pro Fresh

IMG_4377

Dettol? Ik hoor je al denken, dat is toch van de handzeep? Sinds kort heeft Dettol ook een heerlijk frisse citrus douchegel uitgebracht. De Pro Fresh helpt slechte geuren te bestrijden die veroorzaakt kunnen worden door slechte bacteriën. Net als de handzeep bevat deze douchegel geen siliconen en parabenen. De geur is heerlijk fris. Ik vind dit echt een absolute must have voor een frisse start in de ochtend.

IMG_4373

De Greenland shower mouse is 3 verschillende geuren te koop bij Greeland.nl voor €14,50. De Dettol ProFresh Citrus is te koop bij o.a. Kruidvat voor €3,79.

Wat doe jij om lekker fris en fruitig je dag te beginnen?  

Nieuwehandtekening