Het is weer tijd voor een leuke film! De koude dagen betekenen bij mij vaak lekker op de bank duiken met een warm dekentje en een lekkere kop thee en een hele goede film! We Are Your Friends is zo’n film en ik mag nu ook 10 van mijn lieve lezeressen blij maken met deze super gave film! Lees dus snel mee!4183_WeAreYourFriends_Still

We Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen geluid. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole (Zac Efron). Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James’ jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar. Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière.

42953_WAYF-11529r_1920X1080_HR

42953_WAYF-11656r_1920X1080_HR

YouTube video

Pathé Thuis

Pathé Thuis valt onder het bedrijf Pathé en is een video on demand dienst. Pathé Thuis biedt kwaliteitsfilms aan die net uit de bioscoop komen of films die langer geleden al in de bioscoop hebben gedraaid. (Ook zijn er echte klassiekers beschikbaar). De afgelopen jaren is Pathé Thuis enorm gegroeid en is het bereik uitgebreid naar alle grote merken Smart TV, Game Console en tablets.

Wil jij graag We are your friends lekker op de bank thuis kijken? Ik mag 10x een cadeau code weggeven waarmee je gratis en voor niets de film in je eigen Pathé Thuis bioscoop kan kijken!

Wat moet je doen?
Laat een reactie achter dat je mee doet!
Mocht je mij ook nog niet volgen op Facebook of Instagram zou ik het ook erg leuk vinden als je dat doet, maar dit is natuurlijk niet verplicht.

We Are Your Friends is vanaf nu al te koop maar vanaf de 24e ook te huur via Pathé Thuis! Doe mee aan de winactie en wie weet zit jij de op kerstavond met een lekker warm dekentje op de bank deze top film te kijken!
Nieuwehandtekening