Films, series, noem het maar op en ik kijk het met liefde. Ik ben wat dat betreft echt een TV-freak. Maar uiteraard heb ik zo ook mijn favorieten. Benieuwd welke dat zijn, lees dan snel verder.

Zoals je wellicht al hebt gelezen in het artikel dat mijn vriend heeft geschreven over mij ben ik op dit moment erg weg van de australische serie Macleod’s daughters. Het is echt een ontzettend chick serie over het leven van een groep boerinnen op het australische platteland. De serie staat centraal om de sterke vrouwen en hoe hun omgaan met tegenslagen, liefde en soms ook de nodige ruzies. I LOVE IT.

Grey’s Anatomy heb ik onlangs nog vanaf seizoen 1 helemaal overnieuw gekeken. Ook echt een favoriet van mij. Het verhaal begint met de fresh out of school dokters die vervolgens hun hele carrière opbouwen binnen het Seatle Grace Hospital. Uiteraard leven ze zowat 24 uur per dag in het ziekenhuis waardoor er ook de nodige romances en affaires ontstaan. Echt een must see!

YouTube video

You get me is een Netflix original film. In het begin was ik daar vrij sceptisch over. Maar inmiddels ben ik wel overstag. You het me gaat over het leven van een paar tieners op de middelbare school. Na een one-night stand raakt Holly helemaal geobsedeerd door Tyler waardoor er hele rare situaties ontstaan die vervolgens uit de hand lopen.

Als laatst heb ik nog een kleine tip voor je. Maak de investering voor een Netflix account. Je kunt zo veel leuke films en series kijken met het gemak van een druk op de knop. Zelf heb ik Netflix bij KPN afgesloten. Maar je kunt het zelfs ook los aanschaffen. Het fijne vind ik dat ik ook films kan kijken op mijn laptop, telefoon en tablet. Ik kreeg ook de tip mee om voor mijn bevalling vast wat leuke films of series te downloaden (een nieuwe functie van Netflix). Zo kan ik in het geval dat ik wat langer zou moeten blijven in het ziekenhuis ook wat leuks kijken.

Heb jij nog wat leuke kijktips voor mij?
Handtekening Jamey