Series, films, ik krijg er geen genoeg van. Het liefste lig ik de laatste tijd de hele dag op de bank om lekker te bingewatchen. Benieuwd waar ik alle films en series vandaan haal? Lees dan snel verder.

Netflix

Die zullen jullie vast niet heel verrassend vinden. Sinds een jaar hebben we Netflix en ik kan zeggen dat ik er best blij mee ben. Hoewel niet alle nieuwe series en films er op staan ben ik toch wel erg tevreden. Er is voldoende te zien en omdat wij een smart tv hebben is het heel makkelijk te bedienen. Ik vind het ook erg leuk dat er veel kinderprogramma’s op staan. Niet alleen leuk straks voor de kleine, maar ook voor het buurjongetje en ons nichtje voor als ze hier zijn.

Zenderpakket

Sinds we in ons huis in Groesbeek wonen hebben we gekozen voor KPN. We hebben hier namelijk ook al onze mobiele abonnementen. Omdat we nu dus ook KPN Compleet hebben, krijgen we gratis elke maand het pluspakket. Voorheen hadden we Eredivisie, maar omdat Bram zijn voetbal club niet meer in de eredivisie speelt was dit niet meer nodig. Nu heb ik elke maand nog eens ruim 400 extra films en series om te kijken! Mijn nieuwe favoriet via het KPN pluspakket is Quantico. Deze serie gaat over de FBI en allemaal complottheorieën. Heerlijk om te bingewatchen!

YouTube

Via YouTube kun je soms ook hele series kijken. Zo heb ik bijna alle seizoenen van Mcleods daughters gekeken. Heel makkelijk en omdat we dus een smart tv hebben stream ik het zo van mijn telefoon op de tv. We hebben ook een app van YouTube op de tv maar dan vind ik het zelf wat lastig met typen. Daarom gebruik ik het zelf graag via mijn telefoon.

Nu ik lekker met zwangerschapsverlof ben ik heb alle tijd om nieuwe films en series te kijken. Heb jij nog aanraders voor mij?

Handtekening Jamey