Fashion-Party-Festival-PaginaZoals je vast wel weet is het festival seizoen om de hoek. Dat betekent dat we weer outfits moeten scoren! Vandaag een beetje inspiratie.

Om te beginnen deze top. Deze Aztec Gloss top is van een satijn zachte stof en heeft ook een super leuk detail, namelijk een fringe randje met gouden kettinkjes.

 

 

Ook heb ik ontzettend veel leuke sieraden gezien bij Sevenbien. Ik vind het zelf niet altijd nodig om drukke shirts met veel sieraden te combineren maar vind het zelf juist mooier om een rustige top te combineren met een statement ketting of oorbellen.

 

 

En uiteraard horen daar nog leuke stappers bij! Ik zelf zou niet heel snel gaan voor slippers omdat je altijd wel weer ergens in trapt of drank over je voeten krijgt en alles dan zo gaat plakken. Maar ach, wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Mocht je nou toch denken net als mij dat slippers niet handig zijn kijk dan zeker even naar die prachtige enkel laarsjes of die panter sneakers!

Mijn outfit is compleet! Nu jij nog? Neem zeker een kijkje in de webshop van Sevenbien voor meer inspiratie. Mocht je het leuk vinden, Sevenbien opent 8 mei haar deuren voor maar 35 meiden om lekker te komen neuzen in de festival collectie. Daarnaast kan je ook super leuke deals scoren met maar liefst 75% korting op de oude collectie! Voor meer info klik hier -> Sevenbien Fashion Party Festival.

handtekeninglichtroze

gesponsord artikel