Het festival seizoen gaat weer beginnen. Tijd om de outfits weer uit de kast te halen en crazy make-up looks uit te gaan proberen. Ik laat je vandaag graag 2 pareltjes uit de nieuwe Maria Galland Les Macarons de Paris zien, lees je mee?

Maria Galland is 50 jaar geleden opgericht door Madame Galland. Tot op vandaag is ze nog steeds een inspiratie voor vele vrouwen. Naast een geweldige huidverzorgingslijn maakt Madame Galland ook prachtige make-up.

Ik weet nog goed dat ik vroeger van alles uitprobeerde qua make-up. Paarse mascara hoorde daar ook zeker bij. Maar nu, anno 2018, nee eigenlijk nooit meer. Maar voor een speciaal feestje of festival wil ik nog weleens de stoute schoenen aantrekken.

De trendkleur voor deze lente is bij Maria Galland Lavendel. Speciaal voor dit voorjaar hebben ze een Limited Edition 522 Intensive Mascara in een prachtig donkere lavendel kleur. Je kunt de mascara ook prima over false lashes aanbrengen voor een nog intensere look.

Speciaal voor het WOW-effect is er ook een waterproof eyeliner ontwikkeld. Namelijk de 524 Infinite Waterproof Eye Pencil. Wees niet bang, je hoef niet te rommelen met een puntenslijper want je draait de punt van dit potlood gewoon heel simpel uit. Dat hij waterproof is is natuurlijk een geweldige bonus als je veel naar feestjes gaat deze zomer. Ook de eyeliner is lavendel van kleur en past dus perfect bij de all purple look.

Eerlijk is eerlijk, voor dagelijk gebruik zal ik deze kleur nooit pakken. Maar voor een leuk feestje of een festival zou ik een uitzondering maken. Ik denk dat je in combinatie met een mooie oogschaduw of een mooie paarse lipstick er echt uit springt.

Prijzen en verkrijgbaarheid

522 Macara Intense €25
524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof €20

De producten van Maria Galland zijn online verkrijgbaar in de webshop en in schoonheidssalons.

Zou jij gaan voor een Purple festival look?

Handtekening Jamey