Het leek mij leuk om elke maand een aantal nieuwe favorieten aan jullie te laten zien. Daarom heb ik een nieuwe maandelijkse rubriek in het leven geroepen, de Favorites! Ik trap vandaag af met de Februari Favorites met onder andere lingerie, een heerlijk masker en een sexy liquid lipstick! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Februari Favorites `2

Als ik aan februari denk komt als eerste Valentijnsdag in mijn hoofd op. Een maand waarbij de liefde centraal staat en ik dus graag wat extra moeite doe om mijn man te verleiden. Een sexy lingerie setje hoort daar dus ook zeker bij. Bij After Eden scoorde ik dit super mooie high cover lingerie setje. De BH is voorgevormd en heeft een beugel maar heeft ook een hele mooie afwerking. De high cover is niet alleen comfi maar ook super sexy door het lace wat er gebruikt is. Uiteraard heb ik er ook een hele mooie bijpassende string bij gekregen. De San Diego High Cover BH kost nu in de sale slechts €17,50 en het bijpassende slipje kost slechts €9! Echt een koopje dus!

Februari Favorites 4

Niet geheel onbelangrijk is je huid. Wanneer deze er flawless uitziet staat alle make-up je 10 keer mooier. Ik was dan ook erg blij toen ik de Glamglow Dreamduo Mask mocht proberen. Het masker is geschikt voor bijna iedere huid. Ik zelf heb een erg droge huid en met dit masker zou mijn gezicht goed gehydrateerd moeten worden. Het masker bestaat uit twee delen. Als eerst breng je een dun laagje van het serum aan (de witte créme). Dit laat je even een paar tellen intrekken waarnaar je het masker (de grijze créme) aanbrengt. Beide laat je lekker zitten terwijl je naar bed gaat en je staat in de ochtend op met een heerlijk zacht huidje die klaar is voor je make-up! Echt een musthave! Ik gebruik hem dan ook heel erg graag voor een fotoshoot of een belangrijke dag.

En mijn laatste februari favorite is de nieuwe liquid lipstick van Smashbox. De lipstick heeft een ge-wel-dige dekking! Hij blijft de hele dag prachtig zitten, geeft een matte finish en droogt niet uit! Super voor een goeie kus sessie al zeg ik het zelf haha. Ik heb zelf de kleur Stepping out, dit is een donkere nude tint maar er zijn in totaal 12 verschillende kleuren van de Always On Matte Liquid lipstick.

Dit waren mijn 3 februari favorites. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo mijn meest favoriete producten voorbij te zien komen.

Wat is jouw favoriete product?

Handtekening Jamey