moderood

Het is weer tijd voor een Fashion Wishlist!  Het is natuurlijk volop zomer en overal waar ik kijk zie ik jonge meiden met crop tops en maxi rokken. Ik heb even rond zitten neuzen en in dit artikel zie je de leukste items voor Augustus!

Een van mijn Go to webshops is Moderood.nl.  Moderood verkoopt alleen maar kwaliteit. Als je daar iets koopt weet je zeker dat het als gegoten zit en dat het geen saai item is. Er worden namelijk alleen merken aangeboden die net die extra detail bezitten. Zoals bijvoorbeeld een leuke print, een fringe of luxe ogende stoffen. Moderood bied een leuke mix van stoer, vrouwelijk maar ook een vleugje sexy en comfort.

LA Sisters

LA Sisters brengt de modetrends van Amerika naar Europa! LA Sisters kleding is eigenwijs, gedurfd, sportief & sexy en gericht op de jonge vrouw van nu. LA Sisters kleding wordt steeds meer gedragen door BN’ers. Zo komt LA Sisters regelmatig voorbij in muziekvideoclips en worden de LA Sisters creaties ook vaak gedragen door BN’ers op fashion events. Dit merk kon dus ook niet missen in mijn wishlist!

la_sisters_top_queen_wit_2

Ik werd gelijk verliefd op deze hippe cropped top met een royal statement! De zwarte letters ‘Queen Things Only’ geven een leuke eigenwijze twist. Onder de tekst is een diamant afgebeeld en dat past perfect bij mijn diamant vormige ketting. De top is er ook in het grijs. Wat ook goed is om te weten is dat deze top in de Pink Ribbon collectie valt. Dat betekend dat 10% van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Het topje kost €29.

la-sisters-caked-up-zwart_2

Het volgende shirtje op mijn wishlist is de LA Sisters shirt Caked Up. Een super leuk shirt waarvan de achterkant langer is dan de voorkant. Het is echt een super stoer maar ook sportief topje en volgens mij super leuk te combineren met zowel een mooie rok als met een stoere jeans. En daarbij is hij nu ook nog is in de sale! Van €48,95 voor €29,95!

Alvast een kleine sneakpreview! Moderood.nl gaat vanaf volgende maand ook het prachtige Nederlandse merk Ydence verkopen! Meer informatie hierover vind je op de pagina van Ydence.

Wat komt er op jouw Wishlist te staan?

handtekeninglichtroze