Het nieuwe jaar is weer begonnen. Tijd om dus ook eens te kijken naar de fashion trends van aankomende lente. En trust me, sommige dingen komen helemaal terug!

Op de New York runway zijn alle nieuwste trends natuurlijk al getoond. Zo vond ik via Pinterest al een hoop van deze trendy looks terug. Maar is het ook een beetje draagbaar? En zou ik het gaan dragen? Nee niet allemaal. Kijk maar eens naar de eerste trend voor het nieuwe jaar, de badjas.

Waarom zou je nog de moeite nemen om je netjes aan te kleden? In de lente van 2017 is het gewoon oké om een badjas aan te trekken en op pad te gaan. Ik vind het een beetje bizar al zeg ik het zelf. Wat vind jij?

Ook komt de foldover waist terug. Saaie waistlines horen er dit jaar niet meer bij. Als je het mij vraagt gaat deze trend het in het dagelijks leven niet halen.

prom dress NZ

Een van de trends die ik wel erg leuk vind zijn de witte shirt jurkjes. Dus een lange witte blouse als jurk. Dit kan zowel heel stoer gedragen worden met leuke boots of heel romantisch met mooie sandalen. En het mooie is dat bijna iedereen wel een witte blouse heeft! Bij Esprit heb ik al een paar hele mooie blouses gezien!

Shoulder cutout

Off Shoulder 

Ook zijn de schouders aankomend seizoen aan de beurt. Zo gaan we veel schouder cut outs zien maar is ook de off shoulder weer helemaal terug! Hier word ik nou echt blij van! Show those shoulders off!

Qua kleuren zullen we dit voorjaar khaki en geel veel zien. Ook komen de strepen helemaal terug. Maar of ik hier nou blij van word… I don’t know. Het is naar mijn mening wel een beetje geweest.

Wat vind jij van de fashion trends voor aankomend seizoen?

Handtekening Jamey

Bron: Elle