Deze week heb ik (helaas) even geen outfit post voor jullie. Het word allemaal toch wat lastiger om leuke outfits samen te stellen met een dikke buik. Daarom heb ik deze keer een shop inspiratie artikel met een leuke outfit die ik zeker wil scoren zodra ik “zwanger af” ben!

Ik heb nog geen kinderen, maar ik durf te wedden dat ik me een stuk onzekerder ga voelen na de bevalling over mijn lichaam. Ik heb nu al striae op mijn buik en tja ik moet nog een paar weken groeien. Daarom vind ik het belangrijk om nu al lekker te fantaseren over wat ik nou echt graag wil dragen als ik weer een beetje in shape ben.

Wie mij kent weet dat ik (bijna) nooit een rok draag. Ik heb er niet echt de benen voor dacht ik altijd. Maar why te hell not! Op Instagram zag ik bij (insta girlfriend) Charissa van Ladygoldapple een prachtige rok voorbij komen. en eerlijk is eerlijk, die maakt elk paar benen prachtig!! MUSTHAVE!!

 

Nou kan je zo’n mooie rok natuurlijk heel leuk dragen met een sexy strak topje, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ik me daar heel comfortabel in zou voelen met een uitgelubberde buik. Ik zou daarom kiezen voor een lekker ruim vallend zwart t-shirt met misschien een leuk printje.

En op hakken kan ik echt niet lopen dus qua schoenkeuzen zal het eerder naar een paar leuke laarsjes gaan (zoals die Charissa draagt op de foto) of leuke dames sneakers. Tijdens mijn zwangerschap heb ik namelijk amper sneakers kunnen dragen terwijl ik niets liever doe. Door die dikke buik is het zo lastig om te bukken en veters te strikken haha.

Wat vind jij van deze power look? Ik kan niet wachten om lekker te gaan shoppen voor een post pregnancy outfit! 

Handtekening Jamey