Fanllory Face Mask

Onlangs mocht ik kennis maken met het prachtige skincare merk Fanllory. Een innovatief en hoogwaardig skincare merk dat een duidelijke missie en visie heeft. Benieuwd wat ik van hun Nourishing & Hydrating Face Mask vind? Lees dan snel verder.

Over Fanlorry

Het is niet heel gek dat je Fanlorry misschien nog niet kent. Het is namelijk een redelijk nieuw merk op de markt. Ze geven aan dat innovatie, en hoogwaardige kwaliteit hun peilers zijn. En dat merk je niet alleen aan de verpakking, maar ook de positieve houding die ze naar buiten dragen. Schoonheid komt van binnenuit. En dat vieren ze!

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Sheetmaskers

Van Fanlorry ontving ik 2 maskers om uit te proberen. In dit artikel zal ik de Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask bespreken. Maar ik ontving ook de Whitening Mask. Deze is perfect voor mensen met pigment ophoping en vlekjes. Hier heb ik zelf geen last van, dus vandaar dat ik in dit artikel voor het hydraterende masker ga. 

Sheetmaskers zijn mijn favoriet. Ze geven niet zo veel rommel als een masker dat je met je handen of een kwast moet aanbrengen en zijn ideaal wanneer je niet zo veel tijd hebt. Met de nieuwe innovatieve bio-cellulose sheetmaskers van Fanllory, ervaar je een kwalitatief hoogwaardige, intensieve gezichtsbehandeling. Dat klinkt fantastisch toch?

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask aangebracht op gezicht

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Zoals de naam van het masker al zegt gaat het hier om een diep hydraterend masker. Daarnaast bestaat het masker uit maar liefst 97,8% natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij ook aan toevoegingen van de vitamines B12, C, en K. De combinatie van mineralen, aminozuren en anti-ocidanten zorgen er voor dat het collageen en elastieke in de huid word versterkt waardoor je ook gelijk een anti-aging effect krijgt. 

Het aanbrengen van het masker is ontzettend makkelijk. In totaal bestaat het masker uit 3 lagen. Echter heb je alleen de middelste nodig op je gezicht. DE andere twee lagen verwijder je voor het aanbrengen. Vervolgens laat je het masker 15 tot 20 minuten zitten. Heb je nog serum over? Breng dit dat aan op je hals en over het masker zelf. 

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask aangebracht

Na de 20 minuten heb ik het masker verwijderd. Het overtollige serum heb ik nog even goed in mijn huid gemasseerd en lekker laten intrekken. En ik kan je oprecht zeggen dat ik mij herboren voelde! Wat is mijn huid zacht en soepel! Een dikke vette aanrader als je het mij vraagt!

De Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask is te koop in de webshop van Fanllory voor  €15.55 per masker.

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask pin