De Faby Posh Collection heeft een kleurenpalette die bestemt is voor vrouwen met oog voor detail die soms gedurfde keuze maken. Denk hierbij aan zachte zwoele kleuren en stoere metallic finishes. Ik heb alle kleuren uit de Faby Posh collection voor jullie geswatcht!

Faby Posh Collection

Faby Posh Collection

De kwastjes van Faby zijn smal maar de perfecte stevigheid waardoor het aanbrengen erg gemakkelijk gaat. Als je iets druk zet op het kwastje waaiert deze mooi uit.

Faby Posh Collection

Naast dat ik de Posh collectie ontving kreeg ik ook nog de base en top coat van Faby. Zo bescherm je de nagels tegen verkleuring en kan je ook lang van je mooie gelakte nagels genieten.

Faby Posh Collection

Faby – Jackie @ Capri

Dit is de lichtste kleur uit de Posh collectie. Een warme beige nude kleur die vrijwel bij iedereen mooi zal staan. Voor een mooie en egale dekking heb ik hier op de foto drie laagjes op.

Faby Posh Collection

Faby – Class

Is een warm bruin rode kleur die mij aan gekleurde herfstblaadjes doet denken. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Faby Posh Collection

Faby – Timeless

Ik denk dat je van deze uniek moet houden maar ik vind hem heel erg gaaf. Ik bleef maar kijken naar mijn nagels. Het is een bronze oranje metallic lak die goed dekt met twee laagjes. En ik was even bang dat door de metallic finish deze erg zou strepen maar dat was helemaal niet het geval.

Faby Posh Collection

Faby – Haute Couture

Een mooi en warme roestige kleur is Haute Couture. Deze kleur is echt een musthave en is je in veel collecties terugkomen. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Faby Posh Collection

Faby – Via Montenapoleone

Ben je opzoek naar een mooi chocolade kleurig lak, dan is deze perfect! Deze dekt ook mooi bij twee laagjes.

Faby Posh Collection

Faby – Never Disagree With Faby!

En hier de tweede metallic lak van de Posh Colletion. Het is een donker grijze lak en ook deze heeft eigenlijk bijna geen last van strepen.

Faby Posh Collection

Faby – Very Faby People

Is een donker bruine kleur die ik zelf vooral voor de herfst erg mooi vind. Voor een mooie dekking had ik twee laagjes nodig.

Faby Posh Collection

Faby – Iconic Audrey

Deze kleur lijkt wellicht in eerste instantie op zwart maar het is een hele diepe donker paarse kleur. Doordat de kleur zo donder is zie je heel goed hoe mooi de Faby top coat glanst!

Faby Posh Collection

Faby – Luxury

Deze kleur is ook een mix van rood en bruin maar het rode overheerst zeker wel. Op de foto heb ik twee laagjes op.

Faby Posh Collection

Faby – Bond Street Is My House

We zijn aangekomen bij het laatste lakje en tevens mijn persoonlijke favoriet. Het is een warme oud roze kleur, die het altijd goed doet. Met twee laagjes dekt deze mooi.

Faby Posh Collection

De Posh Collection is prachtig en heel divers vind ik. De base coat heeft zeker met het swatchen mijn nagels heel goed beschermt en er is geen verkleuring opgetreden.

De FABY Posh collectie is verkrijgbaar online verkrijgbaar bij Faby voor €13,00 per stuk

Wat vind jij van de Faby! Posh Collection?