Al langere tijd was ik op zoek naar een leuk hoesje voor mijn telefoon maar echt slagen kon ik maar niet. Totdat ik de Fab. smartphone wallet zag staan op de site TelefoonhoesjesXL.nl was ik gelijk verkocht. Vandaag laat ik mijn nieuwste aanwinst aan je zien.

IMG_9741.

Omdat ik in de winkel maar niet kon slagen voor een leuk hoesje besloot ik even online te gaan rondkijken. Heel toevallig had die dag ook mijn portemonnee het begeven dus toen ik de smartphone wallet van Fab. zag staan leek mij dat de ideale oplossing. Zo had ik een nieuwe portemonnee én gelijk een goede bescherming voor mijn telefoon als ik de deur uit ga. Met name deze wallet is heel geschikt als bescherming voor je smartphone. De verzending was ontzettend snel, ik bestelde het rond half negen in de avond en de volgende dag had ik de wallet al in huis. De smartphone wallet zit verpakt in een mooi kartonnen doosje en het geheel ziet er erg leuk uit op deze manier.

Fab. 3

Het formaat van de wallet is te vergelijken als van een normale portemonnee. Ik heb zelf gekozen voor de lichtroze variant met studs erop in de vorm van hartjes. Kwalitatief voelt de wallet goed en stevig aan. Mocht je nu niet van roze houden, niet getreurd want op de site vind je nog meer mooie wallets in andere kleuren. Het assortiment van Telefoonhoesjes XL is behoorlijk groot, mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een hoesje voor je Huawei Ascend P7, IPhone 6 er is keuze genoeg! Mijn man heeft er bijvoobeeld pas een nieuwe Galaxy Grand Neo case besteld en voor hem was dat best lastig te vinden in de winkel.

Fab. 2

Zelf heb ik de Samsung Galaxy S5 en deze past precies in de wallet. De binnenkant ziet er fancy uit door de gouden kleur en naast de uitsparing voor je smartphone is er ook genoeg plek voor pasjes en papiergeld. Muntgeld is wat lastiger op te bergen in de wallet omdat er geenn vakje met ritsje in zit maar voor mensen, zoals ik, die bijna nooit contant geld op zak hebben is dit ideaal.

Fab.1

Ik ben erg blij met mijn nieuwste aanwinst en na een lange zoektocht heb ik eindelijk weer een degelijke bescherming gevonden voor mijn telefoon want ik ben nogal een kluns en laat mijn telefoon met grote regelmaat vallen. Mocht je dus op zoek zijn naar leuke hoesjes en/of wallets voor je smartphone, kijk dan vooral eens op www.telefoonhoesjesxl.nl want je slaagt er zeker!

handtek ellen