Elk jaar in het Aquabest recreatieterrein bij Eindhoven word Extrema Outdoor georganiseerd. Dit jaar vieren ze een prachtig 20 jarig jubileum en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Lees je mee?

IMG_2119.JPG

Extrema Outdoor is een van de grootste festivals die Nederland kent. Elk jaar is er een leuk thema. Het thema van deze editie is: 20 years of LOVE. Speciaal voor deze gelegenheid is er dit jaar een speciaal podium dat in het teken staat van het 20 jarig jubileum. Uiteraard heb ik overal even een kijkje genomen.

IMG_2120.JPG

Music DJ!
‘XO’ programmeert een hoop exclusieve artiesten uit verschillende dance-genres, zoals techno, techhouse, dubstep en house. Extrema Outdoor is die eigenwijze ‘gekleurde’ eend in de bijt waar liefde en passie de belangrijkste drijfveren zijn. Onder andere La Fuente (wie ik ook al heb mogen zien bij het Holi Fusion Festival in Nijmegen), 2ManyDJs, Shermanology en nog veel meer bekende DJ’s hebben de dag voorzien van geweldige beats. XO heeft in totaal 7 area’s waar je kan genieten van verschillende dance beats. Dus keuze genoeg!

IMG_2121.JPG

Op het hele festival terrein waren er verschillende hangmatten en chill plekken te vinden. Veel mensen lagen heerlijk te bakken in de zon of waren aan het afkoelen in het water. Gelukkig waren er ook van onder andere Coca Cola mensen die je even kwamen nat sprayen om af te koelen.

IMG_2122.JPG

Voor de mensen die er niet waren. Radio 538 Dance Department met Dennis Reyer! We mochten even een kijkje nemen in de 538 container, toch wel een coole ervaring hoor..

IMG_2124.JPG

Totaal onverwachts kwamen we ook nog vrienden tegen! Voor hun was het thuisspel aangezien ze uit Eindhoven komen.

IMG_2123.JPG

‘S avonds was het helemaal spectaculair met lazer shows en rond kwart over 11 was er ook nog vuurwerk.

Al met al een geweldige dag gehad en weer een festival ervaring rijker! Naar welk festival ga jij? Voor alle foto’s die ik heb gemaakt op Extrema Outdoor kijk dan even op mijn Facebookpagina.

handtekeninglichtroze