Na een drukke werk vakantie in Griekenland en daarna een week zuster spelen voor mijn O zo zieke vriend was ik wel even toe aan een momentje voor mezelf. Ik was dan ook enorm blij toen ik werd uitgenodigd in de nieuwe Gelamour Spa! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een heerlijke verrassing was het toen ik in mijn mailbox een uitnodiging ontving voor een heerlijke manicure en pedicure bij de Gelamour Spa in Eindhoven. Zeker een pedicure was van harte welkom. De afgelopen weken heb ik mezelf al in verschillende origami posities gewerkt om mijn teen nagels te lakken, hoe fijn is het dan als dit voor je gedaan word met Gellak! Vanaf het moment dat je binnen stapt word je dan ook volledig gepamperd.

Bij binnenkomst werd ik gelijk ontvangen met een lekker welkomstdrankje. De hele spa was vrolijk ingericht met ballonnen en de sfeer was ontzettend ontspannen. Aan de ene kunt van de zaak zie je de tafels van de nagelstylistes. Aan de andere kant staan de prachtige design bankjes voor de pedicure. Mijn ontspan middag begon bij de pedicure.

TODAY I MAKE TIME FOR MY FEET

De eerste behandeling, een pedicure. Op de menukaart heet de behandeling die ik kreeg Today I make time for my feet. Iets wat ik ook echt wel nodig had. Allereerst een heerlijk ontspannen voetenbadje waarnaar Helga aan de slag ging. Het eelt van mijn hakken werd verwijderd en ook werden mijn teennagels weer mooi in model gevijld. Ondertussen kreeg ik de waaiers met alle kleuren gellak. Het kleurtje kiezen was dan ook behoorlijk moeilijk gezien ze wel honderden kleuren leken te hebben. Uiteindelijk heb ik dan ook gekozen voor een subtiele rosé goud met een mooie shimmer. Om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren werd ik ook nog even gescrubd en kreeg ik daarna nog een voetenmasker.

GELAMOUR NAIL POLISH!

Toen Helga eenmaal klaar was werd ik begeleid naar de manicure station. Hier zat award winning nagelstylist Angela mij al op te wachten voor mijn manicure. Eerst werden mijn (half afgebroken) nagels weer mooi vierkant gevijld. Vervolgens kon ik weer een mooi kleurtje uitzoeken. Voor mijn nagels gebruik ik zelf graag roze, het was dan ook te verwachten dat ik voor een zoete zachte roze gellak ging met een super mooie glitter. Om het een beetje speciaal te maken heeft Angela mijn ringvingers afgelakt met een matte topcoat en heeft er toen met een penceeltje een prachtig roosje op getekend. En om alles lekker af te sluiten kreeg ik ook nog een super ontspannende handmassage! Wat is dat genieten zeg!

Tijdens het openingsweekend ontving ik ook nog eens een overvolle goodiebag met alle producten die bij mij gebruikt waren. Een heerlijke scrub, een moisturizer, voetenbad zout en ook nog een nagelriem olie (welke je overigens kan winnen!)

WINACTIE!

Om de opening van de Gelamour Spa te vieren heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie. Ik geef namelijk een flesje van de fantastische nagelriem olie weg! Dit is mijn persoonlijke favoriet, je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig en het trekt super snel in. Voor de koude maanden die gaan komen zou iedereen wel een flesje in huis moeten hebben want het werkt echt fantastisch!

Wat moet je doen?

– Laat een reactie achter met een geldig mail adres.
– Deel deze blog op Facebook (en tag mij even voor de zekerheid)

Over een week zal ik de winnaar persoonlijk mailen. Wil jij in de tussentijd ook een bezoekje brengen aan de Gelamour Spa? Je vind ze in Eindhoven, Clausplein 2.

Handtekening Jamey