Even wat tijd voor mezelf nemen is niet iets wat ik vaak doe. Ik ben vaak te druk met werk, bloggen of Milo en vergeet dan al snel even een rust momentje te nemen. Ik was dan ook enorm blij toen ik even bij B Pretty langs mocht komen voor een heerlijke schoonheidsbehandeling!

B Pretty is een schoonheidssalon bij mij in de buurt (in Lent om precies te zijn). Via Facebook kwam ik in contact met de eigenaresse Bernadette en ze nodigde me uit om eens lekker te komen genieten. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Voor mij was het de eerste keer dat ik een echte complete schoonheidsbehandeling kreeg dus dat was spannend!

Bernadette werkt met de producten van het merk IK Skin perfection. Dit is een volledig natuurlijk merk waar geen troep zit zoals parabenen en andere synthetische stoffen. Alles is 100% natuurlijk en dat merkte ik al gelijk toen ze mijn huid ging reinigen. Er zit namelijk nergens geur aan! Best gek hoor, want je verwacht eigenlijk dat er een lekkere lucht van een scrub of crème af komt maar alles is volledig neutraal. Dus zelfs voor de meest gevoelige huid kun je IK Skin perfection gebruiken!

Bij B Pretty werkt ze in 4 fasen tijdens de behandeling. Herprogrammeren, conditioneren, herstellen en beschermen. Op deze manier kan ze de huid op een verantwoorde manier naar de allerbeste conditie brengen. Huidproblemen kunnen worden aangepakt zoals Rosacea (gesprongen adertjes), acne/een onzuivere huid, huidveroudering en zelfs pigmentvlekken. Gelukkig heb ik niet heel erg veel problemen maar het is natuurlijk wel enorm fijn als je huid goed word geanalyseerd voor de juiste behandeling.

Naast de mega uitgebreide gezichtsbehandeling heeft Bernadette ook gelijk mijn wenkbrauwen gemodelleerd. En ja, ik ben ook weer snor vrij! Met een handig klein hars apparaatje haalde ze zo mijn moustache pijnloos weg. Het enige waar ik wat “last” van had was het verwijderen van mijn oneffenheden. Het voelde een beetje als puistjes uitknijpen alleen dan op mijn neus. Ik schrok er vooral van want tja, dat gevoel krijg je natuurlijk niet elke dag bij het schoonmaken van je huid.

Halverwege de behandeling kreeg ik een lekker masker van IK Skin perfection op. Deze moest even een kwartiertje intrekken dus tijdens het wachten kreeg ik een lekker kopje koffie. We hebben lekker even gekletst en Bernadette vertelde me gelijk iets meer over alle producten, haar zaak en ook over haar man die Personal trainer is. Ik voelde me echt volledig op mijn gemak!

B Pretty 1 2

Voor mij was dit de eerste keer dat ik écht naar een schoonheidssalon ben gegaan en ik kan het echt iedereen aanraden. Mijn huid voelt zo enorm zacht aan! Ik zie ook echt een verschil. Mijn gezicht straalt gewoon en de droge en schilferige plekjes zijn weg. Ik denk er echt aan om wat vaker een momentje voor mezelf te nemen en weer even bij B pretty langs te gaan. Wanneer je huid en stralend uitziet voel je je ook echt gelijk een stuk lekkerder in je vel.

B Pretty 1

Nogmaals bedankt Bernadette. Het was echt een heerlijke ervaring! Wil jij meer weten over B Pretty neem dan eens een kijkje op de Facebook pagina van B Pretty. Trouwens, er is nu een hele leuke korting van 20% op de behandeling (geldig tot 31 mei)!

Handtekening Jamey