Etude House Dreaming Swan 678

Eindelijk heb ik weer een leuke Asian Cosmetics review! Dit keer over de Etude House Dreaming Swan Eye and Cheek blushes die ik heb mogen ontvangen van BB Cosmetics. Benieuwd hoe deze beauty’s bevallen, lees dan snel verder.

Etude House is een wat luxer cosmetica merk uit Korea. Je herkent de producten al snel aan de leuke illustraties en verpakkingen. Bijna alles is heeft wel iets van een roze tintje, perfect voor mij dus!

Etude House Dreaming Swan 678

De blushes komen in een super schattig doosje met romantische illustraties van ballerina’s. De illustraties van de Dreaming Swan Collection zijn ontworpen door Kerrie Hess. Zij heeft ook diverse opdrachten voor Chanel heeft gedaan.

Etude House Dreaming Swan Etude House Dreaming Swan

In het doosje zit vervolgens een blikje met dezelfde illustratie. In het blikje vind je natuurlijk de blush en een super zacht poederdonsje om het mee aan te brengen. Ik ontving drie prachtige kleuren. Zullen we ze een voor een even bekijken?

Etude House Dreaming Swan 5

#1 Jeté Pink

Jeté Pink is een heel mooi zacht roze poeder met een lichte shimmer.

Etude House Dreaming Swan 6

#3 Arabesque Rosy
Arabesque Rosy is een rode rozen tint die ook een mooie shimmer heeft.

Etude House Dreaming Swan8

#5 En Haut Pink

Zoals de naam al zegt is En Haute Pink een echte knal roze poeder met ook hier weer een mooie shimmer.

Etude House Dreaming Swan 6

v.l.n.r. #5 En Haute Pink, #1 Jeté Pink ,#3 Arabesque Rosy

Etude House Dreaming Swan

Alle poeders hebben een mooie shimmer en zijn naast als blush ook als oogschaduw te gebruiken. Nou draag ik zelf niet vaak rood/roze oogschaduw dus zal ik ze daar niet zo snel voor gebruiken. Maar als blush zijn ze prachtig! Wat ik ook erg gaaf vind is dat deze blushes bewerkt zijn met een soort primer waardoor ze beter blijven zitten op je huid.

Etude House Dreaming Swan78

Ik ben enorm te spreken over de Etude House Dreaming Swan blushes. Het pigment is prima, ze hebben een super mooie shimmer en de verpakking is to die for! Ze zijn wellicht niet de goedkoopste blushes op de markt maar ze zijn het absoluut waard. Per stuk kosten de blushes €18,95 en ze zijn te koop bij BB Cosmetics.

Ben jij ook zo verliefd op de verpakking van deze blushes?

Nieuwehandtekening