Etos The Journey of Beauty

Etos heeft een nieuwe welness-lijn uitgebracht ‘The Journey of Beauty’. De nieuwe producten bevatten een hoogwaardige ingrediënten met ieder hun eigen verhaal. Etos The Journey of Beauty bestaat uit vier verschillende lijnen. Van elke lijn heb ik één product ontvangen die ik vandaag laat zien!

Etos The Journey of Beauty

Over Etos The Journey of Beauty

Etos The Journey of Beauty is dé nieuwste lijn van Etos. Etos heeft zich laten inspireren door de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw Zeeland en Hawai. De nieuwe welness-lijn is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen. The Journey of Beauty bestaat uit 4 verschillende lijnen.

Etos The Journey of Beauty

Etos White Tea & Rice Foaming Scrub

Is een milde en zachte scrub. De basis is een beetje jelly en bevat kleine en zachte scrub deeltjes. Als je de scrub aanbrengt op de vochtige huid gaat het een beetje schuimen en komt de zachte geur van witte thee en rijst vrij wat zowel voor lichaam als geest kalmerend werkt. De ingrediënten van de scrub vinden hun oorsprong in Azië en worden geroemd om hun vitaliserende eigenschappen. De scrub verwijderd om een zachte manier de dode huidcellen met als resultaat een zijde zachte huid.

Etos White Tea & Rise Foaming Scrub is verkrijgbaar bij Etos voor €3,49-150ml

Etos The Journey of Beauty

Etos Guava & Pineapple Shower Jelly

Dit is een verfrissende shower gel die e lichaam en geest een oppepper gegeven. Dit komt door de heerlijke verfrissende geur van guava en ananas. Deze shower jelly bevat ook nog eens provitamine  B5 en E. Deze shower jelly schuimt goed voed de huid.

Etos Guava & Pineapple Shower Jelly is verkrijgbaar bij Etos voor €3,29-250ml

Etos The Journey of Beauty

Etos Marula Oil & Baobab Body Oil

Een body oil gebruik ik graag vooral na het scheren. Deze body oil is verrijkt met marula olie en baobab. De oorsprong van de olieen vind je terug in Afrika en staan bekend om hun weldadig voedende en verzachtende werking. De olie laat zich makkelijk uitsmeren en trekt snel in. Het verzorgd de huid intenstief en maakt hem zacht.

Etos Marula Oil & Baobab Body Oil is verkrijgbaar bij Etos voor €4,49-150ml

Etos The Journey of Beauty

Etos Manuca Honey & Beeswax Body Butter

En we zijn alweer bij het laatste product aangekomen! Een goede body butter is een musthave voor de droge tot zeer droge huid. Deze body butter bevat  bijenwas en manuka honing. Deze Nieuw-Zeelandse honing word geprezen om haar beschermende eigenschappen. Deze body butter zorgt voor een optimale hydratatie en voedt de droge tot zeer droge huid.

Etos Manuca Honey & Beeswax Body Butter is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99-250ml

Etos The Journey of Beauty

Mijn favorieten zijn de foaming scrub die zacht en lekker jelly is en echt de huid goed zacht maakt en ook de body butter voedt mijn huid goed, wat ik zeker in deze wintermaanden goed kan gebruiken.

Heb jij deze nieuwe welness-lijn van Etos al gespot?